Gouden duo Ronald Brautigam & Isabelle van Keulen

Grote Zaal

Concertorganisatie:
 • Musici & Programma

  Musici

  Württembergisches Kammerorchester

  Ruben Gazarian - dirigent

  Isabelle van Keulen - viool

  Ronald Brautigam - piano

  Programma

  Britten - Simple Symphony, op. 4

  Mendelssohn - Concert in d

  Tsjaikovski - Serenade in C, op. 48

 • Omschrijving

  Ronald Brautigam & Isabelle van Keulen
  Dit hele jaar viert pianist Ronald Brautigam zijn zestigste verjaardag in Het Concertgebouw. Daarbij kan violiste Isabelle van Keulen natuurlijk niet ontbreken. Al ruim vijftien jaar vormen Brautigam en Van Keulen samen Nederlands belangrijkste ‘supergroep’. Hun recente Prokofjev-cd laat horen hoezeer dit gouden duo op één golflengte zit. Vandaag spelen ze jeugdwerken van Mendelssohn en Britten.

  Mendelssohns dubbelconcert
  Mendelssohns Concert voor viool en piano is een geweldige proeve voor twee zo uiteenlopende instrumenten. De pas 14-jarige componist had er duidelijk lol in om de contrasten uit te buiten. Heel lang blijft de luisteraar in het ongewisse: komen piano en viool samen? Of volgen ze hun eigen pad? En dan is er nog het orkest. Dat mag zich van Mendelssohn in dit dubbelconcert zeker niet op de vlakte houden.

  Lees alvast de toelichting bij dit concert

 • Prijzen

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen

  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: per bestelling € 2,50 (voor e-tickets) of € 4 (voor papieren kaarten)

 • Rondom uw bezoek
  • Wijn & Crostini

   Geniet na afloop van dit concert van drie witte of rode wijnen en bijpassende crostini. Een miniproeverij in het Zomercafé voor € 9,- per persoon.

  • Antipasti

   Niet veel tijd en toch zomers genieten voorafgaand aan dit concert? Voor € 22,50 per persoon bent u in de Pleinfoyer van harte welkom voor lekkere hapjes, een goed glas wijn en koffie/thee. Bekijk hier alvast de antipasti die op het menu staan. Inloop tussen 18.30 en 19.15 uur.

  • Diner (3-gangen)

   Robeco Summer Restaurant
   Voorafgaand aan dit concert kunt u heerlijk zomers dineren in de prachtige Spiegelzaal. Het driegangendiner kost € 36,- per persoon. Entree tussen 17.30 en 18.15 uur. Het diner eindigt om 19.45 in verband met het begin van het concert.

  • Rondleiding

   Van moeras tot wereldberoemde akoestiek. Ontdek de verhalen en de geschiedenis van Het Koninklijk Concertgebouw tijdens een rondleiding voorafgaand aan dit concert. Van 18.15 tot 19.15 uur. Kosten € 9,- per persoon exclusief concertkaart.

  • Bubbels & Sushi

   Tijdens de pauze van het concert kunt u genieten van een glas heerlijk frisse Verdejo Spumante en twee stuks sushi maki. Voor € 9,- per persoon wordt zo de pauze van uw concert ook een feestje! Als het concert géén pauze heeft, worden de Bubbels & sushi na afloop geserveerd.

 • Digitaal Concertprogramma

  Digitaal Concertprogramma

  Voor dit concert is een digitaal concertprogramma te koop voor € 1,50. Hierin vindt u het programmaoverzicht, biografieën, toelichtingen en leuke wetenswaardigheden per concert. U kunt dit concertprogramma in het winkelmandje toevoegen. Vanaf een aantal weken voorafgaand aan het concert is het digitale programma te bekijken op www.preludium.nl.

 • Musici

  Württembergisches Kammerorchester

  Ruben Gazarian - dirigent

  Isabelle van Keulen - viool

  Ronald Brautigam - piano

  Programma

  Britten - Simple Symphony, op. 4

  Mendelssohn - Concert in d

  Tsjaikovski - Serenade in C, op. 48

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas