Rembrandt Frerichs Trio: ‘Continental’

Koorzaal

 • Musici & Programma

  Musici

  Rembrandt Frerichs Trio

 • Omschrijving

  Rembrandt Frerichs Trio
  Pianist en componist Rembrandt Frerichs was volgens dagblad Trouw 'één van de hoogtepunten van het North Sea Jazz Festival’. En vanavond hoort u waarom. Hij kent het Amerikaanse standaardrepertoire door en door, maar bewandelt eigenlijk liever zijn eigen pad. En met succes, want toen hij nog maar 22 jaar jong was, debuteerde Rembrandt Frerichs al op North Sea Jazz. Frerichs presenteerde zijn muziek in de legendarische jazzclub Birdland in New York en zijn eerste album werd meteen genomineerd voor de Edison publieksprijs.

  Jazz Club in de Koorzaal

  De Jazz Club is een serie met een intieme en ontspannen sfeer in de Koorzaal. Kom in de stemming met een drankje en geniet van populaire jazzmusici én nieuwe ontdekkingen in de jazzwereld die voor u optreden. Na afloop van de Jazz Club is er volop gelegenheid om na te praten, terwijl dj Welmoed plaatjes draait.

 • Prijzen

  Bij dit concert is geen drankje inbegrepen

  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten. Per bestelling: € 2,50 voor e-tickets, of € 4 voor papieren kaarten (niet van toepassing bij de Gratis Lunchconcerten)

 • Digitaal Concertprogramma

  Digitaal Concertprogramma

  Voor dit concert is een digitaal concertprogramma te koop voor € 1,50. Hierin vindt u het programmaoverzicht, biografieën, toelichtingen en leuke wetenswaardigheden per concert. U kunt dit concertprogramma in het winkelmandje toevoegen. Vanaf een aantal weken voorafgaand aan het concert is het digitale programma te bekijken op www.preludium.nl.

 • Musici

  Rembrandt Frerichs Trio

In beeld

Kijk alvast rond!

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas