Afscheid burgemeester Van der Laan

Afscheid van burgemeester Van der Laan in Het Concertgebouw
Op vrijdag 13 oktober is er voor iedereen gelegenheid om afscheid te nemen van burgemeester Van der Laan. In Het Concertgebouw kunt u langs de kist lopen om de burgemeester een laatste groet te brengen. Dit kan tussen 10.00 en 20.00 uur. Ook kunt u een condoleance achterlaten.

Besloten herdenkingsbijeenkomst
Op zaterdag 14 oktober is er een herdenkingsbijeenkomst voor genodigden. Deze vindt ook plaats in Het Concertgebouw. De herdenkingsbijeenkomst en de begrafenis vinden plaats in besloten kring.

Meer informatie vindt u op de website van de gemeente Amsterdam

Concerten op 13 en 14 oktober
Het afscheid van burgemeester Van der Laan heeft gevolgen voor drie concerten die in Het Concertgebouw plaats zouden vinden:

  • Het concert van Avishai Cohen van vrijdagavond 13 oktober wordt verplaatst naar maandag 16 april
  • De ZaterdagMatinee van 14 oktober vindt geen doorgang in Het Concertgebouw. Het concert zal - zonder publiek - worden gegeven in de studio van het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum, en zal derhalve wel op de radio te horen zijn.
  • Het concert van Polo de Haas in de Kleine Zaal op zaterdagmiddag 14 oktober wordt verplaatst naar zaterdagavond 28 oktober, aanvangstijd 20.15 uur.

Bezoekers die kaarten hebben voor een van bovenstaande concerten worden zo snel mogelijk geïnformeerd.

Kassa van Het Concertgebouw

  • Op vrijdag 13 oktober zal de kassa van Het Concertgebouw de hele dag gesloten zijn. De Concertgebouwlijn is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Op zaterdag 14 oktober gaat de kassa later open dan normaal, namelijk om 16.30 uur. De Concertgebouwlijn is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.