Met dank aan:

BankGiro Loterij ZomerSessies

Deelnemer van de BankGiro Loterij?

Vul uw BankGiro Loterij VIP-KAARTnummer in om 50% korting te ontvangen op de ZomerSessies. Uw VIP-KAARTnummer vindt u op de voorzijde van uw VIP-KAART en bestaat uit 12 cijfers. Meer informatie over bestellen. 

Bent u deelnemer van de BankGiro Loterij en is de ZomerSessie van uw keuze online uitverkocht? Mogelijk zijn er nog kaarten beschikbaar via de Concertgebouwlijn: 020 671 83 45 (regulier tarief, bereikbaar op werkdagen van 10.00 - 17.00 uur).

*

BankGiro Loterij ZomerSessies

Tóch een zomer met muziek in Het Concertgebouw: in juli en augustus zijn er tijdens de BankGiro Loterij ZomerSessies 24 geweldige concerten in de Grote Zaal.

Wij bieden u voorafgaand aan het concert een drankje aan. Extra genieten? Kies dan voor het VIP-arrangement!

Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Elke vrijdag een ZomerSessie-stream

Dankzij de steun van de BankGiro Loterij worden alle ZomerSessies ook online uitgezonden. Elke vrijdag in juli en augustus wordt er om 21.00 uur een registratie van één van de concerten uitgezonden.

Samen met de BankGiro Loterij streven we ernaar een zo breed mogelijk publiek te bereiken en ons niet te laten beperken door de coronamaatregelen van maximaal 350 bezoekers per concert.

VIP-arrangement

Bestel ook het VIP-arrangement: een heerlijk glas prosecco én een doosje met twee bonbons van de meesterbanketbakker van de Bijenkorf.

Het VIP-arrangement wordt geserveerd voorafgaand aan het concert. Via de vaste looproute in het gebouw komt u de plek waar het arrangement geserveerd wordt vanzelf tegen.

Dit arrangement kost € 12,50 per persoon. Deelnemers van de BankGiro Loterij bestellen met 50% korting.

BESTELLEN

Als deelnemer van de BankGiro Loterij krijgt u 50% korting op concertkaarten voor de ZomerSessies. Deze kortingsprijs biedt 50% korting op de standaardprijs. U kunt maximaal 2 kaarten per concert met 50% korting kopen. 

Hoe bestelt u kaarten met 50% korting?

  • Stap 1 Vul uw VIP-KAARTnummer in en bevestig (bovenaan deze pagina)
  • Stap 2 Kies uw gewenste ZomerSessie(s) uit
  • Stap 3 Selecteer per stoel de prijs: BankGiro VIP-KAART
  • Stap 4 Rond uw bestelling af

Bent u kortgeleden deelnemer geworden? Dan heeft u een tijdelijke actiecode per e-mail ontvangen van de BankGiro Loterij. U kiest dan uw gewenste ZomerSessie(s) uit en voert uw actiecode in op de pagina waar u uw betaalmethode aangeeft. De 50% korting wordt dan automatisch van de standaardprijs afgetrokken.

Bent u uw VIP-KAARTnummer kwijt? Bel dan met de BankGiro Loterij Ledenservice op 088 – 020 1030. 

Bent u géén deelnemer van de BankGiro Loterij? Dan bestelt u vanaf 15 juni vanaf 10.00 uur kaarten zoals u gewend bent via de concertagenda.

Over de BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. Deelnemers maken elke maand kans op vele geldprijzen en krijgen een BankGiro Loterij VIP-KAART. Deze kaart geeft gratis toegang tot ruim 70 topmusea en korting op tickets voor theater, musicals, festivals, bioscopen en overnachtingen.

Deelnemers van de BankGiro Loterij krijgen met hun VIP-KAART 50% korting op alle ZomerSessies.

Ook meespelen? Ga naar www.bankgiroloterij.nl/zomersessies

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.