Brunchen op zondag

© Bas Czerwinski

In verband met een verbouwing in de Pleinfoyer is het in september en oktober 2018 helaas niet mogelijk om te brunchen in Het Concertgebouw.

Brunchen na Het Zondagochtend Concert

Het Concertgebouw biedt u de mogelijkheid om na elk Zondagochtend Concert in de Grote Zaal tussen 12.00 tot 13.30 uur uitgebreid te brunchen in de Pleinfoyer. U hebt de keuze uit een reguliere brunch of een Champagne brunch. Wij serveren diverse soorten verse broodjes met hartig en zoet beleg, en een aantal warme items zoals dagverse soep, warme quiche en garnalenkroketjes. Drankjes zijn inbegrepen (koffie, thee, melk en verse jus d'orange).

Brunchen voor een matinee

Ook kunt u heerlijk brunchen in Het Concertgebouw voorafgaand aan matinees van het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Nederlands Kamerorkest, het Koninklijk Concertgebouworkest en de matinees van Pieter Jan Leusink en zijn Bach Orchestra of the Netherlands.

Prijzen en bestellen

Deze zondagse brunch kost € 26 per persoon exclusief concertkaartje. De Champagnebrunch kost € 34. Op de beide kerstdagen en op eerste paasdag is de brunch extra uitgebreid en feestelijk. De prijzen zijn dan € 31 voor de gewone brunch en € 39 voor de Champagne brunch. Bestel via de pagina van het desbetreffende concert direct online uw brunch. Heeft u al kaarten voor een concert en wilt u later nog een brunch bijbestellen? Log dan in en ga naar het betreffende concert onder 'Mijn Concerten'. Hier kunt u uw brunch bijbestellen. U kunt ook altijd contact opnemen met de Concertgebouwlijn: 0900 671 83 45 (€ 1 per gesprek).

Bekijk alle concerten met brunch

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.