Concerten geannuleerd vanwege COVID-19

- meest recente update: woensdag 25 maart -

Om een verdere uitbraak van het coronavirus te beteugelen, hebben de autoriteiten op maandag 23 maart een verbod op alle bijeenkomsten afgekondigd. Dit verbod is van kracht tot 1 juni 2020. Alle concerten in Het Concertgebouw tot 1 juni 2020 worden daarom geannuleerd of uitgesteld.

De komende weken onderzoeken wij de mogelijkheid om concerten te verplaatsen naar een later tijdstip. Zodra wij hier meer zicht op hebben, worden kaartkopers bericht over de afwikkeling van de gekochte concertkaarten. Wij vragen uw begrip voor het feit dat we u nog enige tijd in onzekerheid moeten laten.

De afdeling Klantcontact en Verkoop, de Concertgebouwlijn, de Serielijn en de kassa van Het Concertgebouw zijn gesloten. We zijn alleen bereikbaar via e-mail maar vragen u geen contact op te nemen met betrekking tot de geannuleerde concerten.

Het Concertgebouw staat in nauw contact met de overheden en volgt de ontwikkelingen op de voet. De meest actuele informatie vindt u op deze pagina. 

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.