Iris Hond: Dear World

Kleine Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Zondag 30 oktober 2016 | 20:15- 22:10 | Kleine Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering
 • Musici & Programma

  Musici

  Iris Hond - piano

  Matangi Kwartet

  Rony Barrak - percussie

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Iris Hond
  Wat heeft Iris Hond - een summa cum laude afgestudeerde concertpianiste, een vrouw van deze tijd maar vooral ook een overlever - gemeen met componisten als Chopin, Schumann en Rachmaninoff? Wat heeft zij te zoeken tussen zieken, psychiatrische patiënten en gevangenen? En wat beweegt artiesten als Leonard Cohen, Michael Bublé en Eddie van Halen om publiekelijk haar nieuwe album aan te bevelen?

  Dear World
  In de hartveroverende concertreeks Dear World hoort, voelt en ziet het publiek de grote virtuositeit en de enorme muzikale gedrevenheid van Iris Hond. Naast het spelen van klassieke meesterwerken brengt ze haar eigen pakkende verhalen in de vorm van eigentijdse muzikale brieven ten gehore.

 • Prijzen

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Musici

  Iris Hond - piano

  Matangi Kwartet

  Rony Barrak - percussie

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.