Trio Peter Beets: Standards & Originals

Koorzaal

 • Musici & Programma

  Musici

  Peter Beets Trio

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Trio Peter Beets: Standards & Originals
  Een klavierleeuw onder de jazzmusici: dat is Peter Beets. Onlangs werd zijn album Chopin meets the blues genomineerd voor een Edison. Maar Beets speelt ook geregeld met orkesten, en met solisten als Ruben Hein en Rosanne Philippens. Op zijn imponerende lijst projecten en samenwerkingen neemt zijn eigen Trio een centrale plaats in. Al een dozijn albums bracht het uit. Steeds combinaties van vernieuwende arrangementen van klassiekers, gecombineerd met eigen composities. Korter gezegd: Standards & originals.

  Standards and originals
  Jerome Kern, Irving Berlin, Oscar Peterson – Peter Beets kent zijn klassiekers. In Standards & Originals paart hij zijn voorbeelden aan werken van eigen hand. Zowel de standards als de originals zijn steeds weer nieuw. Peter Beets speelt met broer Marius Beets op contrabas en Gijs Dijkhuizen achter de drums.

 • Prijzen

  Bij dit concert is geen drankje inbegrepen.

  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend (niet van toepassing op de Gratis Lunchconcerten).

 • Musici

  Peter Beets Trio

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas