Het Middagconcert op dinsdag: Navarra Kwartet & Guy Johnston

Kleine Zaal

Dinsdag 14 maart 2017 | 14:00- 15:15 | Kleine Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering | Vanaf € 24,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Navarra Kwartet

  Guy Johnston - cello

  Programma

  Schubert - Quartettsatz in c, D 703, op. posth.

  Schubert - Strijkkwintet in C, D 956, op. posth. 163

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Navarra Kwartet & Guy Johnston
  Het dynamische Navarra Kwartet stort zich deze middag volledig op Schubert. Met twee uiterst lyrische werken uit verschillende periodes. Het Navarra Kwartet laat Schuberts avontuurlijke kant horen in de Quartettsatz in c, vol bijzondere harmonieën. Voor het Strijkkwintet in C breidt het Britse viertal zich uit met cellist Guy Johnston – broer van primarius Magnus. Juist die extra cello geeft aan dit kwetsbare, spirituele werk nog meer diepgang.

  Middagconcert
  Laat u zomaar op dinsdagmiddag even wegvoeren, tussen de gewone dingen door. Het Middagconcert op dinsdag nodigt de beste solisten en ensembles uit voor korte concerten. Vandaag met prachtige muziek van het Navarra Kwartet en Guy Johnston. Er is geen pauze, maar desgewenst wel een lekkere lunch, een hapje en een drankje. In één uur tijd duikt u diep in de wereld van de muziek. Midden in de week zet u de wereld eventjes stil, om daarna verrijkt weer naar buiten te gaan.

 • Prijzen
  Rang 1+ Rang 1 Rang 2
  Standaard € 38,00 € 31,00 € 24,00
  Prijstype Rang Prijs
  Standaard Rang 1+ € 38,00
  Standaard Rang 1 € 31,00
  Standaard Rang 2 € 24,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend (niet van toepassing op de Gratis Lunchconcerten).

 • Rondom uw bezoek

  Onderstaande extra’s kunt u direct meebestellen tijdens het online bestellen van uw concertkaarten, of via Mijn account nadat u uw concertkaarten heeft besteld.

  • Lunch

   Voorafgaand aan dit concert kunt u heerlijk lunchen in het Concertgebouw Café. De lunch bestaat uit soep, een broodje en koffie of thee. De lunch kost € 11,50 per persoon.

  • Thee & Taart (vooraf)

   Voorafgaand aan dit concert kunt u in het Concertgebouw Café genieten van koffie of thee met een stuk heerlijke taart naar keuze. Deze Thee & Taart kost € 7,- per persoon.

  • Thee & Taart (na afloop)

   Na afloop van dit concert kunt u in het Concertgebouw Café genieten van koffie of thee met een stuk heerlijke taart naar keuze. Deze Thee & Taart kost € 7,- per persoon.

 • Digitaal Concertprogramma

  Digitaal Concertprogramma

  Voor dit concert is een digitaal concertprogramma te koop voor € 1,50. Hierin vindt u het programmaoverzicht, biografieën, toelichtingen en leuke wetenswaardigheden per concert. U kunt dit concertprogramma in het winkelmandje toevoegen. Vanaf een aantal weken voorafgaand aan het concert is het digitale programma te bekijken op www.preludium.nl.

 • Musici

  Navarra Kwartet

  Guy Johnston - cello

  Programma

  Schubert - Quartettsatz in c, D 703, op. posth.

  Schubert - Strijkkwintet in C, D 956, op. posth. 163

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft geen pauze

Met dank aan:

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas