Pasadena Roof Orchestra: A Night of Swing Classics

Kleine Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Vrijdag 17 maart 2017 | 20:15- 22:15 | Kleine Zaal | Pasadena Roof Orchestra
 • Musici & Programma

  Musici

  Pasadena Roof Orchestra

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Pasadena Roof Orchestra
  De swing van de jaren '20 en '30 domineerde twee decennia van de vorige eeuw de danslocaties in de hele wereld. Er was sprake van een ‘Swing Craze’. The Pasadena Roof Orchestra brengt deze hype terug naar onze tijd! The Pasadena Roof Orchestra komt na vele jaren eindelijk weer naar Nederland. Een unieke kans voor swing liefhebbers! Terug naar het jaar 1969: Armstrong zet als eerste mens voet op de maan, de Beatles spelen hun laatste concert, Woodstock zorgt voor opwinding- en het Pasadena Roof Orchestra krijgt haar swing-licentie. De oprichter van de band, John Arthy, vindt meer dan duizend swing-arrangementen op een zolderkamertje. De rest is geschiedenis.

  Swing Classics
  Het Pasadena Roof Orchestra zorgt voor een spetterende en unieke Swingbelevenis. Deze formatie laat de popmuziek van de jaren '20 tot '40 van de vorige eeuw opnieuw stralen. Het orkest speelt onvergetelijke melodieën en verleidt zijn publiek met romantische teksten. Dit alles met een flinke dosis Britse humor. De muziek van George Gerschwin, Cole Porter en Irving Berlin krijgt nieuw leven ingeblazen. De band speelt nummers zoals Puttin on the Ritz, Sweet Georgia Brown en The Lullaby of Broadway met een nieuw elan. Bandleider en zanger Duncan Galloway weet wat zijn publiek wil: A Night of Swing Classics.

 • Prijzen

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Musici

  Pasadena Roof Orchestra

  Dit concert heeft een pauze

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.