Akamus en Amandine Beyer met Vivaldi

Grote Zaal

Let op: deze zondag vindt de Amsterdam Marathon plaats. Houdt u rekening met een langere reistijd naar Het Concertgebouw.
Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
 • Amandine Beyer © Oscar Vazquez
 • Akademie für Alte Musik Berlin © Uwe Arens
Concertorganisatie:
AVROTROS en Het Koninklijk Concertgebouw
Zondag 15 oktober 2017 | 11:00- 12:00 | Grote Zaal | AVROTROS en Het Koninklijk Concertgebouw | Vanaf € 21,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Akademie für Alte Musik Berlin

  Amandine Beyer - viool/leiding

  Programma

  Fasch - Sinfonia in g, FWV M:g1

  Vivaldi - De vier jaargetijden, op. 8

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Vivaldi’s De vier jaargetijden
  Het is de onbetwiste favoriet uit Vivaldi’s veelzijdige oeuvre: zijn De vier jaargetijden. Kijk even om u heen, voor u Het Concertgebouw inloopt, en neem dat beeld mee. De vallende bladeren, het lage licht: Vivaldi roept ze op in het derde deel. Zijn Herfst begint met een grandioos oogstfeest. Daarop volgt een welkome slaap, maar in de ochtend vertrekken al vroeg de jagers. De Akademie für Alte Musik Berlin (Akamus) reist met violiste Amandine Beyer door de seizoenen.

  Akamus
  De Akademie für Alte Musik Berlin verbindt zich aan een van de beste barokviolisten. De Franse Amandine Beyer nam al meerdere veelgeprezen Vivaldi-albums op. Wat ze in Vivaldi naar eigen zeggen zoekt: een lichte toets en veel vrijheid. Akamus speelt ook de Sinfonia in g van de door J.S. Bach en Telemann bewonderde componist Johann Friedrich Fasch. Daadkrachtig en dynamisch: échte zondagochtendmuziek.

 • Prijzen
  Rang 1 Rang 2 Rang 3
  Standaard € 27,00 € 24,00 € 21,00
  CJP € 18,00 € 18,00 € 18,00
  Kinderen € 18,00 € 18,00 € 18,00
  Prijstype Rang Prijs
  Standaard Rang 1 € 27,00
  Standaard Rang 2 € 24,00
  Standaard Rang 3 € 21,00
  CJP Rang 1 € 18,00
  CJP Rang 2 € 18,00
  CJP Rang 3 € 18,00
  Kinderen Rang 1 € 18,00
  Kinderen Rang 2 € 18,00
  Kinderen Rang 3 € 18,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

 • Rondom uw bezoek

  Onderstaande extra’s kunt u direct meebestellen tijdens het online bestellen van uw concertkaarten, of via Mijn account nadat u uw concertkaarten heeft besteld.

  • Voorprogramma

   Bezoek het gratis voorprogramma van Het Zondagochtend Concert. Om 10.00 uur presenteert Hans van den Boom in de Spiegelzaal live het gelijknamige AVROTROS Radio 4-programma. Meer informatie over het radioprogramma Spiegelzaal.

  • Brunch

   Na afloop van Het Zondagochtend Concert, of voorafgaand aan een matinee, bieden wij u de mogelijkheid om uitgebreid in Het Concertgebouw te brunchen. Het uitgebreide warme en koude brunchbuffet kost € 26. Iets te vieren? Inclusief champagne kost de brunch € 34. Meer informatie over de brunch

  • Rondleiding

   Ontdek de backstage-geheimen van Het Concertgebouw tijdens een rondleiding voorafgaand aan Het Zondagochtend Concert. De rondleiding begint om 9.30 uur, duurt een uur, en kost € 10 per persoon.

  • Sunday Bakery: croissant en smoothie

   Voorafgaand aan dit Zondagochtend Concert kunt u in de Beatrixfoyer genieten van de Sunday Bakery, met heerlijke croissants, pains au chocolat en andere zoetigheden. Bestel eenvoudig vooraf een croissant met een smoothie voor € 3,50 per persoon.

  • Sunday Bakery: croissant en prosecco

   Voorafgaand aan dit Zondagochtend Concert kunt u in de Beatrixfoyer genieten van de Sunday Bakery, met heerlijke croissants, pains au chocolat en andere zoetigheden. Bestel eenvoudig vooraf een croissant met prosecco voor € 6 per persoon.

 • Musici

  Akademie für Alte Musik Berlin

  Amandine Beyer - viool/leiding

  Programma

  Fasch - Sinfonia in g, FWV M:g1

  Vivaldi - De vier jaargetijden, op. 8

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.