Amsterdammertje presenteert: 'een ouderwets Rondje-Mokum'

Grote Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Zaterdag 3 juni 2017 | 20:15- 22:45 | Grote Zaal | Rondje Mokum
 • Musici & Programma

  Musici

  Rondje Mokum

  André Vrolijk - leiding/accordeon

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Onvervalst Amsterdams geluid
  Begeleid door een live-band onder leiding van André Vrolijk brengt Rondje Mokum een ode aan de absolute topartiesten die Amsterdam heeft voortgebracht. Artiesten als Willy en Willeke Alberti, André Hazes, Johnny Jordaan en Ramses Shaffy komen deze avond aan bod. Een avond onvervalste Mokumse muziek mét de bijbehorende ouderwetse sfeer en kwaliteit.

  Rondje-Mokum
  Rondje-Mokum is een puur Amsterdamse zanggroep bestaande uit: Joop Leeuwendaal, Danny Theunisz, Nico Meijer, Willem de Groot, Stefan van Heijningen, Henny van Kerkwijk, Sonja Geene, Toos van der Made, Ria Swildens, Carla Alberts en Marijke Lohmann. Begeleid door muzikaal leider en topaccordeonist André Vrolijk.

 • Prijzen

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Musici

  Rondje Mokum

  André Vrolijk - leiding/accordeon

  Dit concert heeft een pauze

Met dank aan:

't Amsterdammertje Hergo

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.