Arabella Steinbacher speelt vioolfavorieten

Grote Zaal

(wijziging d.d. 11-05-2017) Het China Philharmonic Orchestra wordt vervangen door het Stavanger Symfonisch Orkest, o.l.v. Christian Vásquez. Het programma blijft ongewijzigd.
 • Arabella Steinbacher © Peter Rigaud
 • Stavanger Symphony Orchestra © Emile Ashley
 • Christian Vasquez © Carlos Vargas
Concertorganisatie:
AVROTROS en Het Koninklijk Concertgebouw
Zondag 10 december 2017 | 11:00- 12:00 | Grote Zaal | AVROTROS en Het Koninklijk Concertgebouw | Vanaf € 21,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Stavanger Symfonisch Orkest

  Christian Vásquez - dirigent

  Arabella Steinbacher - viool

  Programma

  Verdi - Ouverture (uit 'La forza del destino')

  Saint-Saëns - Introduction et rondo capriccioso in a, op. 28

  Verdi - Ouverture (uit 'I Vespri siciliani')

  Chausson - Poème in es, op. 25

  Wagner - Ouverture (uit 'Tannhäuser', WWV 70)

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Arabella Steinbacher
  De Duitse stervioliste Arabella Steinbacher bracht onlangs Fantasies, Rhapsodies & Daydreams uit. Een album vol virtuoze, licht sprookjesachtige werken. Een van de hoogtepunten ervan, een werk van Saint-Saëns, speelt Steinbacher vanochtend. Ze soleert bij het Stavanger Symfonisch Orkest onder leiding van Christian Vásquez.

  Saint-Saëns en Chausson
  Met Saint-Saëns’ Introduction et rondo capriccioso kiest Steinbacher een van de meest geliefde vioolwerken. Weelderige zanglijnen, vrolijke ritmes en technisch vuurwerk, Saint-Saëns biedt het allemaal. Van Chausson klinkt Poème, een mysterieus en associatief wegdroomwerk. Het Stavanger Symfonisch Orkest omlijst Steinbacher met drie ouvertures van Wagner en Verdi. Allebei weten ze allesomvattende drama’s in een compact stuk muziek te schetsen. Spanning en sensatie!

 • Prijzen
  Rang 1 Rang 2 Rang 3
  Standaard € 27,00 € 24,00 € 21,00
  CJP € 18,00 € 18,00 € 18,00
  Kinderen € 18,00 € 18,00 € 18,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Rondom uw bezoek

  Onderstaande extra’s kunt u direct meebestellen tijdens het online bestellen van uw concertkaarten, of via Mijn account nadat u uw concertkaarten heeft besteld.

  • Voorprogramma

   Bezoek het gratis voorprogramma van Het Zondagochtend Concert. Om 10.00 uur presenteert Hans van den Boom in de Spiegelzaal live het gelijknamige AVROTROS Radio 4-programma. Meer informatie over het radioprogramma Spiegelzaal.

  • Brunch

   Na afloop van Het Zondagochtend Concert, of voorafgaand aan een matinee, bieden wij u de mogelijkheid om uitgebreid in Het Concertgebouw te brunchen. Het uitgebreide warme en koude brunchbuffet kost € 26. Iets te vieren? Inclusief champagne kost de brunch € 34. Meer informatie over de brunch

  • Rondleiding

   Ontdek de backstage-geheimen van Het Concertgebouw tijdens een rondleiding voorafgaand aan Het Zondagochtend Concert. De rondleiding begint om 9.30 uur, duurt een uur, en kost € 10 per persoon.

  • Sunday Bakery: croissant en smoothie

   Voorafgaand aan dit Zondagochtend Concert kunt u in de Beatrixfoyer genieten van de Sunday Bakery, met heerlijke croissants, pains au chocolat en andere zoetigheden. Bestel eenvoudig vooraf een croissant met een smoothie voor € 3,50 per persoon.

  • Sunday Bakery: croissant en prosecco

   Voorafgaand aan dit Zondagochtend Concert kunt u in de Beatrixfoyer genieten van de Sunday Bakery, met heerlijke croissants, pains au chocolat en andere zoetigheden. Bestel eenvoudig vooraf een croissant met prosecco voor € 6 per persoon.

 • Musici

  Stavanger Symfonisch Orkest

  Christian Vásquez - dirigent

  Arabella Steinbacher - viool

  Programma

  Verdi - Ouverture (uit 'La forza del destino')

  Saint-Saëns - Introduction et rondo capriccioso in a, op. 28

  Verdi - Ouverture (uit 'I Vespri siciliani')

  Chausson - Poème in es, op. 25

  Wagner - Ouverture (uit 'Tannhäuser', WWV 70)

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.