Beethovens 'Erzherzog' door superpianotrio

Kleine Zaal

Vrijdag 14 juli 2017 | 20:00- 22:20 | Kleine Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering | Vanaf € 28,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Louis Schwizgebel - piano

  Benjamin Beilman - viool

  Narek Hakhnazaryan - cello

  Programma

  Beethoven - Pianotrio in Bes, op. 97 'Erzherzog'

  Sjostakovitsj - Eerste pianotrio in c, op. 8

  Ravel - Pianotrio in a

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Beethoven
  Maar liefst veertien werken droeg Beethoven op aan zijn leerling aartshertog Rudolf van Oostenrijk. Hij kreeg er slechts eentje terug. Maar de vrienden speelden met veel plezier samen. Dat is hoorbaar in het Pianotrio in Bes, dat de bijnaam 'Erzherzog' kreeg. Ontspannen werken piano, viool en cello samen in deze frisse, inventieve compositie. Vandaag hoort u een uniek ensemble van drie topsolisten: Louis Schwizgebel, Benjamin Beilman en Narek Hakhnazaryan.

  Schwizgebel, Beilman en Hakhnazaryan
  Drie sterk individualistische musici, dat zijn Louis Schwizgebel, Benjamin Beilman en Narek Hakhnazaryan. Elk heeft zijn eigen carrière als solist bij grote orkesten. Nu brengen ze hun krachten samen. Een ideaal werk daarvoor is Ravels Pianotrio. Elke stem wordt door Ravel bedeeld met bijzondere effecten, geen instrument gaat ten koste van een ander. Van Sjostakovitsj hoort u het grillige Eerste pianotrio, dat heen en weer schiet tussen gevoelens. Niet voor niets droeg hij het dan ook op aan zijn eerste grote liefde…

 • Prijzen
  Rang 1 Rang 2 Rang 3
  Standaard € 42,00 € 35,00 € 28,00
  CJP € 42,00 € 28,00 € 28,00
  Prijstype Rang Prijs
  Standaard Rang 1 € 42,00
  Standaard Rang 2 € 35,00
  Standaard Rang 3 € 28,00
  CJP Rang 1 € 42,00
  CJP Rang 2 € 28,00
  CJP Rang 3 € 28,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend (niet van toepassing op de Gratis Lunchconcerten).

 • Rondom uw bezoek

  Onderstaande extra’s kunt u direct meebestellen tijdens het online bestellen van uw concertkaarten, of via Mijn account nadat u uw concertkaarten heeft besteld.

  • Aperol Spritz & Crostini

   Geniet in de pauze van het populaire Italiaanse aperitief Aperol Spritz: prosecco met spuitwater en de kruidige sinaasappellikeur Aperol. Uiteraard geserveerd met bijpassende crostini. In het Zomercafé voor € 9 per persoon. Als het concert geen pauze heeft, wordt de Aperol Spritz & Crostini na afloop geserveerd.

  • Drinks & Bites

   Na afloop van uw concert kunt u in het Zomercafé nog even napraten met een lekker drankje en een hartige snack. Voor de zomerse prijs van € 9 per persoon.

 • Musici

  Louis Schwizgebel - piano

  Benjamin Beilman - viool

  Narek Hakhnazaryan - cello

  Programma

  Beethoven - Pianotrio in Bes, op. 97 'Erzherzog'

  Sjostakovitsj - Eerste pianotrio in c, op. 8

  Ravel - Pianotrio in a

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft een pauze

Met dank aan:

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.