Breder dan klassiek met Typhoon

Grote Zaal

Dinsdag 9 januari 2018 | 20:15- 22:35 | Grote Zaal | Amsterdam Sinfonietta | Vanaf € 22,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Amsterdam Sinfonietta

  Candida Thompson - viool/leiding

  Typhoon - rapper/zanger

  Jef Neve - piano

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Breder dan klassiek
  Ieder jaar maakt Amsterdam Sinfonietta een tournee onder de noemer Breder dan klassiek. Deze keer gaat het strijkorkest een spannende samenwerking aan met Typhoon: gelauwerd Zwols rapper van Surinaamse afkomst, geliefd door een groot publiek om zijn betrokken teksten en zijn overtuigende podiumpresentatie. Welke kant het op zal gaan blijft nog een grote verrassing maar dat het memorabel zal worden is duidelijk. Met de Belgische jazzpianist Jef Neve als special guest, de liedjes van Typhoon en de prachtige strijkarrangementen van Amsterdam Sinfonietta wordt het een avond om naar uit te kijken.

  Typhoon
  Typhoon gooide hoge ogen met zijn album Lobi Da Basi, waarvoor hij onder andere twee Edisons ontving, en is tevens een geliefde live-performer. Dat bewees hij samen met zijn Titanenband op nagenoeg álle podia in ons land. Hij speelde op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz, verkocht al zijn clubshows uit, stond twee keer in een uitverkocht AFAS Live (Heineken Music Hall) én was huisband bij DWDD. Typhoons werk is spannend, impulsief en grensverleggend. En passant ontstaan de meest ongebruikelijke muzikale combinaties tussen stijlen als blues, surfrock, jazz, hiphop, chansons en soul.

 • Prijzen
  Prijstype Rang Prijs
  Rang 1+ Standaard € 53,00
  Rang 1 Standaard € 45,00
  Rang 2 Standaard € 35,00
  Rang 3 Standaard € 27,00
  Rang 4 Standaard € 22,00

  Bij dit concert is geen drankje inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Rondom uw bezoek

  Onderstaande extra’s kunt u direct meebestellen tijdens het online bestellen van uw concertkaarten, of via Mijn account nadat u uw concertkaarten heeft besteld.

  • Voorprogramma

   Om 19.15 is er een inleiding met Willem de Bordes. Voor deze inleiding heeft u een gratis toegangskaart nodig, deze kunt u direct online meebestellen.

  • Pauze-arrangement (hartig)

   Reserveer online alvast uw pauze-arrangement. Voor € 5 per persoon is er in het Café een tafeltje voor u gereserveerd waar we u een drankje naar keuze en nootjes en olijven serveren. Met champagne kost dit pauze-arrangement € 14,50 per persoon.

  • Pauze-arrangement (zoet)

   Reserveer online alvast uw pauze-arrangement. Voor € 5 per persoon is er in het Café een tafeltje voor u gereserveerd waar we u een drankje en taartje naar keuze serveren. Met champagne kost dit pauze-arrangement € 14,50.

 • Musici

  Amsterdam Sinfonietta

  Candida Thompson - viool/leiding

  Typhoon - rapper/zanger

  Jef Neve - piano

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.