Club Het Lied: Renee van Bavel

Koorzaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Vrijdag 15 januari 2016 | 19:30- 20:45 | Koorzaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering
 • Musici & Programma

  Musici

  Renee van Bavel - zang

  Rogier de Nijs - drums

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Renee van Bavel
  Renee van Bavel schrijft en zingt over wat ze in de wereld om haar heen ziet. Wanneer het de liefde betreft, weet zij de nuances van geluk, gemis, pijn en anderszins met een verfijnde woordkeuze en in ragfijne composities te duiden. Wanneer het thema’s als oorlog en vluchten betreft, brengt zij ‘lang geleden’ en ‘ver van mijn bed’ naar ‘dichtbij’ en ‘wat als ik..?'.

  Eigen repertoire
  Renee is al jaren een vertrouwd gezicht in de theaters, de concertzalen en op festivals. Sinds 2002 tourt ze met haar eigen repertoire door Nederland en België, en speelt ze met haar Duitstalige repertoire in Duitsland. Ze stond onder meer op Theaterfestival Boulevard, de Gentse Feesten, het Sprüdel Festival in Oostenrijk, de Grüner Salon in Berlijn, en ze was te gast bij Thé Lau en The Scene in het Sportpaleis in Antwerpen. Dit seizoen beleeft ze haar première in de Koorzaal van Het Concertgebouw, samen met drummer Rogier de Nijs.

  Club Het Lied
  Voor liefhebbers van het goede Nederlandstalige lied, opent Het Concertgebouw dit seizoen voor de eerste keer de deuren van Club Het Lied. In de intieme, informele setting van de Koorzaal hoort u de nieuwe generatie Nederlandstalige zanger-liedjesschrijvers.

 • Prijzen

  Bij dit concert is geen drankje inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Digitaal Concertprogramma

  Digitaal Concertprogramma

  Voor dit concert is een digitaal concertprogramma te koop voor € 1,50. Hierin vindt u het programmaoverzicht, biografieën, toelichtingen en leuke wetenswaardigheden per concert. U kunt dit concertprogramma in het winkelmandje toevoegen. Vanaf een aantal weken voorafgaand aan het concert is het digitale programma te bekijken op www.preludium.nl.

 • Musici

  Renee van Bavel - zang

  Rogier de Nijs - drums

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.