Costas Cotsiolis, Griekse gitaarlegende

Kleine Zaal

Zaterdag 17 maart 2018 | 20:15- 22:15 | Kleine Zaal | Mevrouw Gitaar | Vanaf € 40,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Costas Cotsiolis - gitaar

  Programma

  Programma wordt nader bekend gemaakt en zal werken bevatten van Agustín Barrios, Carlo Domeniconi, Isaac Albéniz en Leo Brouwer.

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Costas Cotsiolis
  Costas Cotsiolis heeft een zeer grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de klassieke gitaar: met zijn eigen spectaculaire concerten, zijn boek De virtuoze gitarist en zijn lessen als hoofdvakdocent aan conservatoria in Griekenland en de Verenigde Staten. Tijdens de meer dan dertig edities van zijn festival in het Griekse Volos heeft hij een hele generatie internationale solisten een podium geboden. Sinds 2012 is hij artistiek leider van het Guitar Art Festival in Belgrado.

  Griekse Gitaarlegende
  Costas Cotsiolis heeft een speciale band met de Cubaanse componist en gitarist Leo Brouwer die zelfs een soloconcert voor deze Griekse gitaarlegende componeerde. Naast muziek van Brouwer speelt Costas Cotsiolis muziek van Agustín Barrios, Isaac Albéniz en Carlo Domeniconi. Zo geeft hij wat hij zelf noemt een klassiek Zuid-Amerikaans, mediterraan concert.

 • Prijzen
  Rang 1
  Standaard € 40,00
  65 plus € 37,50
  CJP € 37,50
  Kinderen tot 15 jaar € 15,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Musici

  Costas Cotsiolis - gitaar

  Programma

  Programma wordt nader bekend gemaakt en zal werken bevatten van Agustín Barrios, Carlo Domeniconi, Isaac Albéniz en Leo Brouwer.

  Dit concert heeft een pauze

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.