Denis Kozhukhin: magische energie, samenhang en souplesse

Grote Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Zondag 5 november 2017 | 20:15- 22:35 | Grote Zaal | Riaskoff Concert Management Meesterpianisten
 • Musici & Programma

  Musici

  Denis Kozhukhin - piano

  Programma

  Händel - Suite in g, HWV 432

  Brahms - Drei Intermezzi, op. 117

  Bartók - Out of Doors, Sz. 81

  Debussy - Préludes I, L. 117

  Gershwin - Rhapsody in Blue

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Denis Kozhukhin
  Zijn debuut in de serie Meesterpianisten in februari 2014 resulteerde in euforische recensies. De Volkskrant ('Klavierleeuw viert triomf in Concertgebouw') gaf 5 sterren en ook De Telegraaf deed dat: 'Het publiek in het Amsterdamse Concertgebouw klom zowat op de stoelen van enthousiasme. Het was alsof er een wervelwind door de Grote Zaal ging. Bij alle duivelse moeilijkheden leek hij beide handen vrij te hebben voor een direct tot het hart sprekende expressie.' Ook zijn laatste optreden in januari 2016 was dermate overweldigend dat we opnieuw alle reden hebben om uit te kijken naar deze uitzonderlijke en sympathieke pianist.

  Serie Meesterpianisten
  De serie Meesterpianisten bestaat sinds 1987 en wordt georganiseerd door Riaskoff Concert Management, een internationaal gerenommeerd managementkantoor voor klassieke musici. De serie Meesterpianisten behoort al vele jaren tot de meest prestigieuze pianoseries ter wereld. Sinds het eerste seizoen in 1987-1988 staat de serie garant voor recitals van uitmuntende kwaliteit door ‘s werelds beste pianisten. Behalve aan de reeds gevestigde wereldtop, biedt de serie Meesterpianisten ieder seizoen plaats aan tenminste één jonge of oudere, onbekendere pianist. Een dergelijk recital betekent voor velen van hen een nieuwe belangrijke stap in hun carrière en richting een grotere internationale erkenning.

 • Prijzen

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Musici

  Denis Kozhukhin - piano

  Programma

  Händel - Suite in g, HWV 432

  Brahms - Drei Intermezzi, op. 117

  Bartók - Out of Doors, Sz. 81

  Debussy - Préludes I, L. 117

  Gershwin - Rhapsody in Blue

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft een pauze

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.