Familieconcert: Jacques Vriens’ De Kindertemmer (6+)

Grote Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Zaterdag 29 augustus 2015 | 14:00- 15:00 | Grote Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering
 • Musici & Programma

  Musici

  philharmonie zuidnederland

  Lucas Vis - dirigent

  Jacques Vriens - verteller

  Programma

  De Kindertemmer

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  De Kindertemmer
  De Kindertemmer is er voor alle ouders waarbij thuis de kinderen de baas zijn. Zoals bij Quinten en Annabel. De vervelendste tweeling ooit. Ze stampvoeten, ze schreeuwen en ze slapen bijna nooit. Totdat de Kindertemmer komt. Kan hij helpen? Jacques Vriens vertelt het, samen met de philharmonie zuidnederland. Van Bach tot Beethoven: allemaal hebben ze wat te melden over of namens de stoute kinderen. Er is de Dolly Suite, die Fauré schreef voor een meisje dat wél lief was. En de Kindersymfonie van Leopold Mozart, waarin speelgoed mee mag spelen.

  Jacques Vriens
  Wie heeft er geen boek van Jacques Vriens in de kast staan? Een van Nederlands succesvolste kinderboekenschrijvers is niet alleen populair op papier. Vriens werkt ook voor musical en werd vorig jaar verfilmd. Achtste groepers huilen niet was een succes bij jong en oud. De Kindertemmer is een niet-brave voorstelling voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Vervelende en leuke.

  Na afloop van deze voorstelling signeert Jacques Vriens samen met illustrator Kees de Boer de nieuwe uitgave van het prentenboek De Kindertemmer

 • Prijzen

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Digitaal Concertprogramma

  Digitaal Concertprogramma

  Voor dit concert is een digitaal concertprogramma te koop voor € 1,50. Hierin vindt u het programmaoverzicht, biografieën, toelichtingen en leuke wetenswaardigheden per concert. U kunt dit concertprogramma in het winkelmandje toevoegen. Vanaf een aantal weken voorafgaand aan het concert is het digitale programma te bekijken op www.preludium.nl.

 • Musici

  philharmonie zuidnederland

  Lucas Vis - dirigent

  Jacques Vriens - verteller

  Programma

  De Kindertemmer

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.