Flamenco in de Kleine Zaal: Eduardo Guerrero

Kleine Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Donderdag 3 augustus 2017 | 20:00- 22:15 | Kleine Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering
 • Musici & Programma

  Musici

  Eduardo Guerrero - dans

  Javier Ibañez - gitaar

  Jesus Corbacho Vazquez - zang

  Manuel Soto - zang

  Programma

  Mosaico

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Flamenco
  Niet elk jaar, en ook niet elke tien jaar, staat er een nieuwe voorman van de flamenco op. Maar met Eduardo Guerrero lijkt toch een nieuw tijdperk te zijn aangebroken. De dertiger Guerrero, die al sinds zijn kindertijd optreedt, laat in Mosaico zijn meesterschap zien. Diverse flamencostijlen worden vol passie en drama gecombineerd in een mozaïek van de hedendaagse flamenco.

  Eduardo Guerrero
  Eduardo Guerrero soleert bij de grootste Spaanse dansgezelschappen – flamenco en klassiek. De laatste jaren oogst hij vooral lof met zijn eigen programma’s. Charismatisch, eigenzinnig en energiek vertelt Guerrero met zijn hele lichaam hartstochtelijke verhalen. Mosaico combineert de hoogtepunten uit zijn shows tot dusver. Serieus en verstild, maar ook feestelijk en uitbundig. Guerrero wordt begeleid door vaste gitarist Javier Ibañez en twee bijzondere zangstemmen. Een concert om bij weg te dromen en een traan bij te laten.

 • Prijzen

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Musici

  Eduardo Guerrero - dans

  Javier Ibañez - gitaar

  Jesus Corbacho Vazquez - zang

  Manuel Soto - zang

  Programma

  Mosaico

  Dit concert heeft een pauze

Met dank aan:

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.