Gitariste Meng Su: Transformations

Kleine Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Zaterdag 16 september 2017 | 20:15- 22:15 | Kleine Zaal | Mevrouw Gitaar
 • Musici & Programma

  Musici

  Meng Su - gitaar

  Programma

  Het programma wordt later bekend gemaakt, maar bevat in ieder geval Sun Wukong’s Toccata (72 Transformations), gecomponeerd door Sergio Assad, en muziek van Astor Piazzolla.

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Gitariste Meng Su
  Gitariste Meng Su is sterleerling van Manuel Barrueco. ‘She is one of the greatest talents in the world right now’, zei hij over Meng Su. Ze is lid van het uiterst succesvolle Beijing Guitar Duo, waarmee ze eerder in Het Concertgebouw optrad. Met het winnen van de Parkening Guitar Competition heeft ze een bepalende stap gezet op weg naar een internationale solocarrière. In juli 2016 kwam haar soloalbum uit, kortweg Meng genaamd.

  Transformations
  In Transformations illustreert de in China geboren en in Amerika woonachtige gitariste Meng Su haar reis van Oost naar West, en toont ze de vele gedaantes van de gitaar: klassiek, licht en modern. Meng Su speelt onder andere muziek van filmmuziekcomponist John Williams en de Braziliaan Sergio Assad, die speciaal voor haar 72 Transformations componeerde. Assad baseerde Transformations op het verhaal van Sun Wukong, een bekend figuur uit de Chinese mythologie die over een bovennatuurlijke gave beschikte: hij kon van gedaante wisselen.

 • Prijzen

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Musici

  Meng Su - gitaar

  Programma

  Het programma wordt later bekend gemaakt, maar bevat in ieder geval Sun Wukong’s Toccata (72 Transformations), gecomponeerd door Sergio Assad, en muziek van Astor Piazzolla.

  Dit concert heeft een pauze

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.