Grootkoor Gala Kerstconcert

Grote Zaal

Vrijdag 8 december 2017 | 20:15- 22:10 | Grote Zaal | Grootkoor Projecten | Vanaf € 42,50
 • Musici & Programma

  Musici

  Grootkoor Holland

  Nan van Groeningen - leiding

  Etty van der Mei - leiding

  Karin Bloemen - zang

  Pia Douwes - zang

  Sterre van Boxtel - sopraan

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Grootkoor Holland
  Een groot koor van zo'n vijfhonderd stemmen afkomstig uit de Nederlandse Grootkoren geeft een bijzonder kerstconcert! Speciaal voor dit concert hebben de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen een inspirerende mix van klassieke kerstliederen en bekende Christmas Carols samengesteld. Een uniek gala-kerstconcert met artiesten van internationale allure. Samen met de begeleiders Rob van Dijk, Martin Zonnenberg, Martin Mans en The Dutch Brass wordt u muzikaal verrast.

  Karin Bloemen & Pia Douwes
  Solistische medewerking zal verleend worden door Karin Bloemen en Pia Douwes. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. Met haar prachtige stem en expressieve mimiek bespeelt zij iedere zaal. Pia Douwes werd maar liefst zesmaal verkozen tot beste musicalzangeres, onder meer voor haar rol in Elisabeth en in de Drie Musketiers. Als nieuwkomer zal de 12-jarige meisjessopraan Sterre van Boxtel samen met het Grootkoor een wondermooi kerstlied zingen. Kom genieten van een fantastisch programma met musici van wereldklasse!

 • Prijzen
  Rang 1 Rang 2
  Standaard € 50,00 € 42,50

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Rondom uw bezoek

  Onderstaande extra’s kunt u direct meebestellen tijdens het online bestellen van uw concertkaarten, of via Mijn account nadat u uw concertkaarten heeft besteld.

  • Pauze-arrangement (hartig)

   Reserveer online alvast uw pauze-arrangement. Voor € 5 per persoon is er in het Café een tafeltje voor u gereserveerd waar we u een drankje naar keuze en nootjes en olijven serveren. Met champagne kost dit pauze-arrangement € 14,50 per persoon.

  • Pauze-arrangement (zoet)

   Reserveer online alvast uw pauze-arrangement. Voor € 5 per persoon is er in het Café een tafeltje voor u gereserveerd waar we u een drankje en taartje naar keuze serveren. Met champagne kost dit pauze-arrangement € 14,50.

 • Musici

  Grootkoor Holland

  Nan van Groeningen - leiding

  Etty van der Mei - leiding

  Karin Bloemen - zang

  Pia Douwes - zang

  Sterre van Boxtel - sopraan

  Dit concert heeft een pauze

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.