Hongaarse tonen: Nicolas Altstaedt en Vilde Frang

Kleine Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Zaterdag 13 januari 2018 | 20:15- 22:10 | Kleine Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering | Vanaf € 30,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Vilde Frang - viool

  Nicolas Altstaedt - cello

  Programma

  Kodály - Sonate, op. 8

  Bartók - Sonate, Sz. 117

  Kodály - Duo, op. 7

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Nicolas Altstaedt
  ‘Iedere noot glinstert van de passie’, schreef De Gelderlander over cellist Nicolas Altstaedt. In zijn eigen Spotlight-concerten laat Altstaedt het bewijs horen. Vandaag met violiste Vilde Frang. Deze muzikale vrienden spelen werken van twee andere muzikale vrienden. De Hongaarse componisten Kodály en Bartók reisden, studeerden en musiceerden vele jaren met elkaar.

  Vilde Frang
  De Noorse violiste Vilde Frang scoort internationaal met haar eerlijke, naturelle spel. Ze soleert vandaag in Bartóks Sonate, een zeer uitdagend, voor Yehudi Menuhin geschreven werk. Met Nicolas Altstaedt voert ze Kodály’s Duo uit. Een Hongaars getint werk, zoals alle muziek in dit concert. Een expressieve dialoog tussen instrumenten, waarbij niet alleen gestreken, maar ook geplukt en getokkeld wordt.

 • Prijzen
  Rang 1+ Rang 1 Rang 2
  Standaard € 48,00 € 40,00 € 30,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Digitaal Concertprogramma

  Digitaal Concertprogramma

  Voor dit concert is een digitaal concertprogramma te koop voor € 1,50. Hierin vindt u het programmaoverzicht, biografieën, toelichtingen en leuke wetenswaardigheden per concert. U kunt dit concertprogramma in het winkelmandje toevoegen. Vanaf een aantal weken voorafgaand aan het concert is het digitale programma te bekijken op www.preludium.nl.

 • Musici

  Vilde Frang - viool

  Nicolas Altstaedt - cello

  Programma

  Kodály - Sonate, op. 8

  Bartók - Sonate, Sz. 117

  Kodály - Duo, op. 7

  Dit concert heeft een pauze

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.