House of Cards in Concert - Music by Jeff Beal

Grote Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Bekijk de concertagenda voor ons actuele aanbod.
Zaterdag 22 april 2017 | 14:15- 16:00 | Grote Zaal | NTR ZaterdagMatinee | Vanaf € 33,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Radio Filharmonisch Orkest

  Jeff Beal - dirigent

  Programma

  Beal - House of Cards Symphony Nederlandse première

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  House of Cards in Concert - Music by Jeff Beal
  Met Jeff Beal heeft de NTR ZaterdagMatinee een componist binnengehaald van wie veel Nederlanders muziek gehoord zullen hebben. Hij schreef de soundtrack bij films en tv-series als Carnivàle en Ugly Betty, en een film over de schilder Jackson Pollock. De laatste drie jaar gaat zijn tijd vooral zitten in het componeren en opnemen van de muziek bij de alom geprezen serie House of Cards. Na twee eerdere nominaties won hij daarmee in 2015 een Emmy Award.

  Muziek met beelden
  Beal is verantwoordelijk voor het onheilspellende openingsthema, en schreef verder álle muziek voor álle afleveringen en neemt die grotendeels zelf thuis op. Beal is een groot ambachtsman en weet hoe hij zijn publiek langs uiteenlopende emoties moet gidsen. Dat doet hij ook in de House of Cards Symphony, die hij heeft samengesteld uit de muziek bij de serie, en waarbij beelden uit de televisieserie te zien zullen zijn. Drama en ontlading gaan daarin hand in hand.

 • Prijzen
    Standaard 65 plus CJP
  Rang 1 € 38,00 € 33,00 € 33,00
  Rang 2 € 33,00 € 33,00 € 33,00
  Prijstype Rang Prijs
  Standaard Rang 1 € 38,00
  Standaard Rang 2 € 33,00
  65 plus Rang 1 € 33,00
  65 plus Rang 2 € 33,00
  CJP Rang 1 € 33,00
  CJP Rang 2 € 33,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend (niet van toepassing op de Gratis Lunchconcerten).

 • Rondom uw bezoek

  Onderstaande extra’s kunt u direct meebestellen tijdens het online bestellen van uw concertkaarten, of via Mijn account nadat u uw concertkaarten heeft besteld.

  • Voorprogramma

   Van 13.40 tot 14.05 uur interviewt Anthony Fiumara componist Jeff Beal in de Spiegelzaal. Dit voorprogramma is gratis toegankelijk op vertoon van uw concertkaart.

 • Musici

  Radio Filharmonisch Orkest

  Jeff Beal - dirigent

  Programma

  Beal - House of Cards Symphony Nederlandse première

  Dit concert heeft een pauze

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.