Jazz Orchestra of the Concertgebouw: jubileumfeest onder vrienden

Grote Zaal

Zondag 30 juli 2017 | 20:00- 22:20 | Grote Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering | Vanaf € 25,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Jazz Orchestra of the Concertgebouw

  Dennis Mackrel - dirigent

  Simin Tander - zang

  Madeline Bell - zang

  Ronald Snijders - fluit

  Ben van Gelder - saxofoon

  Tineke Postma - saxofoon

  Reinier Baas - gitaar

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Jazz Orchestra of the Concertgebouw
  Sinds 20 jaar een van 's werelds beste bigbands: het Jazz Orchestra of the Concertgebouw (JOC). Het orkest viert dit jubileum vanavond met een keur aan muzikale vrienden uit alle hoeken van de jazzwereld. Een swingende gooi naar de volgende 20!

  Madeline Bell en andere JOC-vrienden
  In de loop der jaren hebben vele internationale sterren voor het Jazz Orchestra of the Concertgebouw gestaan. Een van de grootste is de legendarische Amerikaanse Madeline Bell. Het JOC is zeer vereerd met deze jazz-, soul- en gospelzangeres zijn jubileum te vieren. Daarnaast hoort u Nederlands meest swingende fluitist: Ronald ‘Made for music’ Snijders. De geweldige saxofonisten Tineke Postma en Ben van Gelder komen langs. Uit Duitsland is er vocaliste Simin Tander en ook topgitarist Reinier Baas is terug bij het JOC. Een feestelijke en dansbare 'melting pot'.

 • Prijzen
  Rang 1 Rang 2 Rang 3
  Standaard € 43,00 € 35,00 € 25,00
  CJP € 43,00 € 28,00 € 25,00
  Prijstype Rang Prijs
  Standaard Rang 1 € 43,00
  Standaard Rang 2 € 35,00
  Standaard Rang 3 € 25,00
  CJP Rang 1 € 43,00
  CJP Rang 2 € 28,00
  CJP Rang 3 € 25,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend (niet van toepassing op de Gratis Lunchconcerten).

 • Rondom uw bezoek

  Onderstaande extra’s kunt u direct meebestellen tijdens het online bestellen van uw concertkaarten, of via Mijn account nadat u uw concertkaarten heeft besteld.

  • Robeco Summer Restaurant

   In de prachtige Spiegelzaal serveren we u een heerlijk diner voorafgaand aan het concert. Voor twee gangen betaalt u € 32 per persoon, voor drie gangen € 39 (exclusief drankjes). Inloop vanaf 17.30 uur. Meer informatie over het Robeco Summer Restaurant

  • Naprogramma

   Robeco SummerNights Live!
   Geniet nog even na van het concert tijdens SummerNights Live! Vanavond interviewt Concertgebouw-jazzprogrammeur Mike Bindraban dirigent Dennis Mackrel en zangeres Madeline Bell in de Pleinfoyer. Op vertoon van uw concertkaart is de toegang gratis. Meer informatie over Robeco SummerNights Live!

  • Aperol Spritz & Crostini

   Geniet in de pauze van het populaire Italiaanse aperitief Aperol Spritz: prosecco met spuitwater en de kruidige sinaasappellikeur Aperol. Uiteraard geserveerd met bijpassende crostini. In het Zomercafé voor € 9 per persoon. Als het concert geen pauze heeft, wordt de Aperol Spritz & Crostini na afloop geserveerd.

  • Drinks & Bites

   Na afloop van uw concert kunt u in het Zomercafé nog even napraten met een lekker drankje en een hartige snack. Voor de zomerse prijs van € 9 per persoon.

  • Rondleiding

   Ontdek de verhalen en de geschiedenis van Het Koninklijk Concertgebouw tijdens een (Nederlandstalige) rondleiding voorafgaand aan dit concert. Van 18.15 tot 19.15 uur. Kosten € 10 per persoon exclusief concertkaart.

 • Musici

  Jazz Orchestra of the Concertgebouw

  Dennis Mackrel - dirigent

  Simin Tander - zang

  Madeline Bell - zang

  Ronald Snijders - fluit

  Ben van Gelder - saxofoon

  Tineke Postma - saxofoon

  Reinier Baas - gitaar

  Dit concert heeft een pauze

Met dank aan:

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.