Jonge Nederlanders: Amatis Pianotrio

Kleine Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Vrijdag 10 november 2017 | 20:15- 22:15 | Kleine Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering
 • Musici & Programma

  Musici

  Amatis Trio

  Programma

  Schubert - Tweede pianotrio in Es, D 929, op. 100

  Sjostakovitsj - Eerste pianotrio in c, op. 8

  Sjostakovitsj - Tweede pianotrio in e, op. 67

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Amatis Pianotrio
  Het Amatis Pianotrio houdt van muziek, kunst en lekker eten. Tot zover hun biografie op Twitter. Het jonge pianotrio doet er bescheiden het zwijgen toe over de vele prijzen die het al won. Violiste Lea Hausmann, cellist Samuel Shepherd en pianist Mengjie Han studeren in Amsterdam. In de Kleine Zaal speelt het Amatis Pianotrio Schuberts expressieve Tweede pianotrio. Groots in alle opzichten: imposant van lengte, eindeloos in zijn diepgang.

  Jonge Nederlanders
  Ook dit seizoen presenteert Het Concertgebouw weer een aantal Jonge Nederlanders. Musici uit eigen land op de drempel van een grootse loopbaan. Dit jaar zijn dat onder meer blokfluitiste Lucie Horsch en het Ebonit Saxofoonkwartet. En vandaag het Amatis Trio, dat van Sjostakovitsj het Eerste en Tweede pianotrio uitvoert. Het Eerste poëtisch en romantisch, het Tweede vol verwijzingen naar de gruwelijke Tweede Wereldoorlog. Schubert en Sjostakovitsj: drie heel verschillende trio’s.

 • Prijzen

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Digitaal Concertprogramma

  Digitaal Concertprogramma

  Voor dit concert is een digitaal concertprogramma te koop voor € 1,50. Hierin vindt u het programmaoverzicht, biografieën, toelichtingen en leuke wetenswaardigheden per concert. U kunt dit concertprogramma in het winkelmandje toevoegen. Vanaf een aantal weken voorafgaand aan het concert is het digitale programma te bekijken op www.preludium.nl.

 • Musici

  Amatis Trio

  Programma

  Schubert - Tweede pianotrio in Es, D 929, op. 100

  Sjostakovitsj - Eerste pianotrio in c, op. 8

  Sjostakovitsj - Tweede pianotrio in e, op. 67

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft een pauze

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.