Kamermuziek op zondagmiddag: Maria & Nathalia Milstein

Kleine Zaal

Zondag 11 februari 2018 | 14:15- 15:20 | Kleine Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering | Vanaf € 25,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Maria Milstein - viool

  Nathalia Milstein - piano

  Programma

  Pierné - Sonate, op. 36

  Debussy - Sonate in g, L 140

  Saint-Saëns - Eerste sonate in d, op. 75

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Maria & Nathalia Milstein
  Afkomstig uit Rusland, studeerden violiste Maria en pianiste Nathalia Milstein in respectievelijk Amsterdam en Genève. Nu spelen de zussen weer geregeld samen. Vandaag gaan ze ‘op zoek naar de verloren tijd’, met als leidraad Marcel Proust. In zijn À la recherche du temps perdu speelt muziek een opvallende rol. Het personage Vinteuil is een mengeling van componisten uit Prousts tijd. Pierné, Debussy, Saint-Saëns… van elk van hen klinkt deze middag een sonate voor viool en piano.

  Kamermuziek op zondagmiddag
  Wat doet u op zondag? Marcel Proust at dan op weg naar de kerk een madeleine, gebakken door zijn tante Léonie. De smaak ervan bleef levenslang een wereld aan herinneringen oproepen. Kom in eenzelfde contemplatieve sfeer in Het Concertgebouw. Een uurtje maar! Vandaag met Maria en Nathalia Milstein. Op andere zondagmiddagen hoort u bijvoorbeeld het Osiris Trio of het Dudok Kwartet Amsterdam. Prachtige muziek om uw weekend eens anders te kleuren, en de nieuwe week geïnspireerd te beginnen.

 • Prijzen
  Rang 1+ Rang 1 Rang 2
  Standaard € 39,00 € 32,00 € 25,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Digitaal Concertprogramma

  Digitaal Concertprogramma

  Voor dit concert is een digitaal concertprogramma te koop voor € 1,50. Hierin vindt u het programmaoverzicht, biografieën, toelichtingen en leuke wetenswaardigheden per concert. U kunt dit concertprogramma in het winkelmandje toevoegen. Vanaf een aantal weken voorafgaand aan het concert is het digitale programma te bekijken op www.preludium.nl.

 • Musici

  Maria Milstein - viool

  Nathalia Milstein - piano

  Programma

  Pierné - Sonate, op. 36

  Debussy - Sonate in g, L 140

  Saint-Saëns - Eerste sonate in d, op. 75

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.