Kamermuziek op zondagmiddag: Osiris Trio met Dvořák

Kleine Zaal

Zondag 10 december 2017 | 14:15- 15:25 | Kleine Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering | Vanaf € 25,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Osiris Trio

  Programma

  Martinů - Bergerettes, H. 275

  Dvořák - Pianotrio in f, op 65, B 130

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Dvořák
  Het Osiris Trio brengt deze zondagmiddag een Tsjechisch programma: Dvořák en Martinů. Twee heel verschillende benaderingen van de combinatie piano, viool en cello. Dvořák slaat in zijn geliefde Pianotrio in f een heel serieuze toon aan. Erg romantisch ook, bijna Brahms-achtig, maar ook vol Slavische invloeden. Martinů daarentegen schreef met Bergerettes een levendig, dansbaar werk. Met een hart van lichte, Frans aandoende poëzie. Twee landgenoten, twee heel eigen triostukken. Een kolfje naar de hand van het veelzijdige Osiris Trio.

  Kamermuziek op zondagmiddag
  Wat doet u op zondagmiddag? Waarom thuiszitten, als in Het Concertgebouw een heel andere wereld wacht. Laat u meevoeren door de muziek, een uurtje maar! Vandaag met Martinů en Dvořák door het Amsterdamse Osiris Trio. Op andere zondagmiddagen hoort u bijvoorbeeld de zussen Maria en Nathalia Milstein of het Dudok Kwartet Amsterdam. Prachtige muziek om uw weekend eens anders te kleuren, en de nieuwe week geïnspireerd te beginnen.

 • Prijzen
  Rang 1+ Rang 1 Rang 2
  Standaard € 39,00 € 32,00 € 25,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Digitaal Concertprogramma

  Digitaal Concertprogramma

  Voor dit concert is een digitaal concertprogramma te koop voor € 1,50. Hierin vindt u het programmaoverzicht, biografieën, toelichtingen en leuke wetenswaardigheden per concert. U kunt dit concertprogramma in het winkelmandje toevoegen. Vanaf een aantal weken voorafgaand aan het concert is het digitale programma te bekijken op www.preludium.nl.

 • Musici

  Osiris Trio

  Programma

  Martinů - Bergerettes, H. 275

  Dvořák - Pianotrio in f, op 65, B 130

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.