Koningsnacht: RCO meets Benjamin Clementine

Grote Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Dinsdag 26 april 2016 | 22:30- 23:59 | Grote Zaal | Het Koninklijk Concertgebouworkest
 • Musici & Programma

  Musici

  Koninklijk Concertgebouworkest

  Brad Lubman - dirigent

  Benjamin Clementine - zang

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Koningsnacht met Benjamin Clementine
  Het Concertgebouworkest zoekt graag in samenwerking met jongerenvereniging Entrée de overeenkomsten op tussen klassiek en pop. Tijdens wat ooit het Koninginnenachtconcert heette deelde het orkest al het podium met CocoRosie, Patrick Watson, Fink en José James. Koningsnacht 2016 viert het orkest met de donkere stem van Benjamin Clementine. Van clochard in Parijs tot Mercury Prize: binnen luttele jaren wist de Britse zanger, pianist en dichter muziekliefhebbers wereldwijd te betoveren. Zijn intieme songs zijn scherpzinnig, poëtisch en melancholiek. Georkestreerd door Jules Buckley en uitgevoerd door het Concertgebouworkest onder leiding van Brad Lubman klinken ze als nooit tevoren.

  Word lid van Entrée
  Ben je jonger dan 35? Word dan lid van Entrée en ga met korting naar dit concert! Meer info op www.jouwentree.nl.

  Koninklijk Concertgebouworkest
  Het Koninklijk Concertgebouworkest behoort al ruim 125 jaar tot de absolute wereldtop. Critici roemen telkens weer die uit duizenden herkenbare orkestklank. Die is het resultaat van langdurige relaties tussen orkest, chef-dirigenten – waarvan er tot op heden slechts zes waren - en die prachtige zaal. Maar klank is lastig in woorden te vatten. We nodigen u uit de magie van het Concertgebouworkest zelf te komen ervaren.

 • Prijzen

  Bij dit concert is geen drankje inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Musici

  Koninklijk Concertgebouworkest

  Brad Lubman - dirigent

  Benjamin Clementine - zang

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.