Liza Ferschtman en Mahan Esfahani: van Bach naar nu

Kleine Zaal

Woensdag 6 juni 2018 | 20:15- 21:45 | Kleine Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering | Vanaf € 23,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Liza Ferschtman - viool

  Mahan Esfahani - klavecimbel

  Programma

  J.S. Bach - Derde sonate in E, BWV 1016

  Frerichs - nieuw werk

  Piston - Sonatina

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Liza Ferschtman
  Topvioliste Liza Ferschtman gaf al een paar goed ontvangen optredens met jazzpianist Rembrandt Frerichs. Vandaag voert ze werk van hem uit met klavecinist Mahan Esfahani. In dit duoconcert paren ze moderne componisten aan werk van Bach. Zoals de Derde sonate, een liefdesgeschiedenis tussen twee instrumenten. Ferschtman en Esfahani lokken elkaar, slepen elkaar mee, en brengen samen een lyrisch lied.

  Mahan Esfahani
  Klavecinist / druktemaker, zo omschrijft Mahan Esfahani zichzelf op Facebook. Het eerste is duidelijk, en het tweede ook: Esfahani is ongelooflijk actief in allerlei genres. In Bach jongleert hij vanavond met toonsoorten en rolverdelingen. Maar Esfahani en Ferschtman spelen ook Sonatina van de Amerikaan Walter Piston. Van componist/jazzpianist Rembrandt Frerichs klinkt een speciaal voor het duo geschreven werk.

 • Prijzen
  Rang 1+ Rang 1 Rang 2
  Standaard € 36,00 € 30,00 € 23,00

  Bij dit concert is geen drankje inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Digitaal Concertprogramma

  Digitaal Concertprogramma

  Voor dit concert is een digitaal concertprogramma te koop voor € 1,50. Hierin vindt u het programmaoverzicht, biografieën, toelichtingen en leuke wetenswaardigheden per concert. U kunt dit concertprogramma in het winkelmandje toevoegen. Vanaf een aantal weken voorafgaand aan het concert is het digitale programma te bekijken op www.preludium.nl.

 • Musici

  Liza Ferschtman - viool

  Mahan Esfahani - klavecimbel

  Programma

  J.S. Bach - Derde sonate in E, BWV 1016

  Frerichs - nieuw werk

  Piston - Sonatina

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.