Lucas en Arthur Jussen: pure passie en muzikaal enthousiasme

Grote Zaal

Zondag 22 april 2018 | 20:15- 22:35 | Grote Zaal | Riaskoff Concert Management Meesterpianisten | Vanaf € 60,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Arthur Jussen - piano

  Lucas Jussen - piano

  Programma

  Mendelssohn - Andante e Allegro Brillant in A, op. 92

  R. Schumann - Fantasiestücke, op. 12

  Schubert - Fantasie in f, D 940

  Smit - Divertimento

  Bartók - Suite, op. 14

  Bartók - Sonate, Sz. 80

  Say - 'Night' (In opdracht van Arthur en Lucas Jussen) wereldpremière

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Lucas en Arthur Jussen
  Eindelijk het ‘officiële’ debuut van Arthur en Lucas Jussen in de serie Meesterpianisten met een prachtig, speciaal voor deze gelegenheid samengesteld programma. Voor geen enkele pianoliefhebber in Nederland behoeven zij nog introductie, zij zijn kind aan huis in Het Concertgebouw en nagenoeg elke tv-talkshow heeft hen aan tafel gehad. Na drie eerdere ‘verrassingsoptredens’ in de serie is het nu eindelijk tijd voor hun eerste eigen avond!

  Serie Meesterpianisten
  De serie Meesterpianisten bestaat sinds 1987 en wordt georganiseerd door Riaskoff Concert Management, een internationaal gerenommeerd managementkantoor voor klassieke musici. De serie Meesterpianisten behoort al vele jaren tot de meest prestigieuze pianoseries ter wereld. Sinds het eerste seizoen in 1987-1988 staat de serie garant voor recitals van uitmuntende kwaliteit door ‘s werelds beste pianisten. Behalve aan de reeds gevestigde wereldtop, biedt de serie Meesterpianisten ieder seizoen plaats aan tenminste één jonge of oudere, onbekendere pianist. Een dergelijk recital betekent voor velen van hen een nieuwe belangrijke stap in hun carrière en richting een grotere internationale erkenning.

 • Prijzen
  Rang 1 Rang 2
  Standaard € 75,00 € 60,00
  CJP € 55,00 € 45,00
  65 plus € 55,00 € 45,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Rondom uw bezoek

  Onderstaande extra’s kunt u direct meebestellen tijdens het online bestellen van uw concertkaarten, of via Mijn account nadat u uw concertkaarten heeft besteld.

  • Pauze-arrangement (hartig)

   Reserveer online alvast uw pauze-arrangement. Voor € 5 per persoon is er in het Café een tafeltje voor u gereserveerd waar we u een drankje naar keuze en nootjes en olijven serveren. Met champagne kost dit pauze-arrangement € 14,50 per persoon.

  • Pauze-arrangement (zoet)

   Reserveer online alvast uw pauze-arrangement. Voor € 5 per persoon is er in het Café een tafeltje voor u gereserveerd waar we u een drankje en taartje naar keuze serveren. Met champagne kost dit pauze-arrangement € 14,50.

 • Musici

  Arthur Jussen - piano

  Lucas Jussen - piano

  Programma

  Mendelssohn - Andante e Allegro Brillant in A, op. 92

  R. Schumann - Fantasiestücke, op. 12

  Schubert - Fantasie in f, D 940

  Smit - Divertimento

  Bartók - Suite, op. 14

  Bartók - Sonate, Sz. 80

  Say - 'Night' (In opdracht van Arthur en Lucas Jussen) wereldpremière

  Dit concert heeft een pauze

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.