Masterclass dirigeren met het Concertgebouworkest door Valery Gergiev

Grote Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Vrijdag 3 april 2015 | 10:00- 14:00 | Grote Zaal | Het Koninklijk Concertgebouworkest
 • Musici & Programma

  Musici

  Koninklijk Concertgebouworkest

  Valery Gergiev - dirigent

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Valery Gergiev
  Valery Gergiev geeft een openbare masterclass dirigeren met het Concertgebouworkest. De artistiek leider van het legendarische Mariinsky-theater in Sint-Petersburg staat garant voor een leerzaam spektakel in de Grote Zaal.

  Koninklijk Concertgebouworkest
  Het Koninklijk Concertgebouworkest behoort al ruim 125 jaar tot de absolute wereldtop. Maar wat maakt dit orkest nu uniek? Critici roemen telkens weer die orkestklank, die uit duizenden herkenbaar is. Het resultaat van langdurige relaties tussen orkest, chef-dirigent en die prachtige zaal. Maar klank is lastig in woorden te vatten. We nodigen u uit dit zelf te komen ervaren.

 • Prijzen

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Digitaal Concertprogramma

  Digitaal Concertprogramma

  Voor dit concert is een digitaal concertprogramma te koop voor € 1,50. Hierin vindt u het programmaoverzicht, biografieën, toelichtingen en leuke wetenswaardigheden per concert. U kunt dit concertprogramma in het winkelmandje toevoegen. Vanaf een aantal weken voorafgaand aan het concert is het digitale programma te bekijken op www.preludium.nl.

 • Musici

  Koninklijk Concertgebouworkest

  Valery Gergiev - dirigent

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.