Nederlands Blazers Ensemble: Nieuwsjaarsconcert 2018

Grote Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Maandag 1 januari 2018 | 14:00- 15:30 | Grote Zaal
Maandag 1 januari 2018 | 17:00- 18:30 | Grote Zaal
 • Musici & Programma

  Musici

  Nederlands Blazers Ensemble

  Verrassende gasten en solisten

  Winnaars compositiewedstrijd 'Op weg naar het Nieuwjaarsconcert'

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Het NBE blaast op Oudejaarsdag alvast warm voor het Nieuwjaarsconcert tijdens De Generale. Kaarten voor deze generale kunt u via deze pagina bestellen.

  Nieuwjaarsconcert 2018
  De Nieuwjaarsconcerten van het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) zijn inmiddels net zo onlosmakelijk verbonden met nieuwjaarsdag als skischansspringen en de Weense wals. Een verrassend muzikaal feestje, met onverwachte gasten van over de hele wereld, bijzondere verhalen en nieuwe composities van jonge componisten. Dit jaar is het thema: Lang zullen we ronddraaien. Gaan we er met elkaar voor zorgen dat de aarde blijft ronddraaien?

  In de pers
  Het Parool schreef over het Nieuwjaarsconcert: 'Er is nauwelijks een leukere manier te bedenken het nieuwe jaar in te gaan dan met het Nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blazers Ensemble in Het Concertgebouw. Elk jaar weer is het een vrolijke bende, al zijn de weemoed en de diepgang nooit ver weg, en elke keer is er na afloop weer de verzuchting: waren alle mensen op aarde maar muzikanten, want dan zou er nooit meer oorlog zijn.'

  Kening fan’e Greide
  Het Nieuwjaarsconcert is een co-productie van het NBE en BNNVARA, en dit jaar ook in samenwerking met Kening fan’e Greide (King of the Meadows). Kening fan’ e Greide is een programma dat onderdeel uitmaakt van Leeuwarden Fryslân European Capital of Culture in 2018.

 • Prijzen

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Musici

  Nederlands Blazers Ensemble

  Verrassende gasten en solisten

  Winnaars compositiewedstrijd 'Op weg naar het Nieuwjaarsconcert'

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.