Nino Gvetadze speelt Beethovens Derde pianoconcert

Grote Zaal

Woensdag 9 augustus 2017 | 20:00- 21:45 | Grote Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering | Vanaf € 20,00
 • Musici & Programma

  Musici

  JeugdOrkest Nederland

  Jurjen Hempel - dirigent

  Nino Gvetadze - piano

  Programma

  Fiumara - Here Comes Everybody

  Beethoven - Derde pianoconcert in c, op. 37

  Rachmaninoff - Symfonische dansen, op. 45

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Nino Gvetadze met Beethoven
  Nino Gvetadze speelt een van de componisten die haar het meest dierbaar zijn: Beethoven. En dat met een orkest dat ze ook in het hart gesloten heeft: het JeugdOrkest Nederland. Al eerder reisde ze met deze kweekvijver voor muziektalent door Nederland en Italië. Nu soleert ze in Beethovens Derde pianoconcert. Een warmbloedig werk, waarmee de componist een eerste stap naar de Romantiek zette.

  Rachmaninoff
  Het JeugdOrkest Nederland speelt daarnaast Rachmaninoffs Symfonische dansen. Het eerste en enige werk dat hij schreef in de Verenigde Staten. Maar ook moederland Rusland klinkt door in deze symfonische suite. Opvallend is de saxofoonsolo in het eerste deel. Jurjen Hempel leidt bovendien het speciaal voor het JeugdOrkest Nederland gecomponeerde Here Comes Everybody van Anthony Fiumara.

 • Prijzen
  Rang 1 Rang 2 Rang 3
  Standaard € 36,00 € 29,00 € 20,00
  CJP € 36,00 € 23,00 € 20,00
  Prijstype Rang Prijs
  Standaard Rang 1 € 36,00
  Standaard Rang 2 € 29,00
  Standaard Rang 3 € 20,00
  CJP Rang 1 € 36,00
  CJP Rang 2 € 23,00
  CJP Rang 3 € 20,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend (niet van toepassing op de Gratis Lunchconcerten).

 • Rondom uw bezoek

  Onderstaande extra’s kunt u direct meebestellen tijdens het online bestellen van uw concertkaarten, of via Mijn account nadat u uw concertkaarten heeft besteld.

  • Robeco Summer Restaurant

   In de prachtige Spiegelzaal serveren we u een heerlijk diner voorafgaand aan het concert. Voor twee gangen betaalt u € 32 per persoon, voor drie gangen € 39 (exclusief drankjes). Inloop vanaf 17.30 uur. Meer informatie over het Robeco Summer Restaurant

  • Aperol Spritz & Crostini

   Geniet in de pauze van het populaire Italiaanse aperitief Aperol Spritz: prosecco met spuitwater en de kruidige sinaasappellikeur Aperol. Uiteraard geserveerd met bijpassende crostini. In het Zomercafé voor € 9 per persoon. Als het concert geen pauze heeft, wordt de Aperol Spritz & Crostini na afloop geserveerd.

  • Drinks & Bites

   Na afloop van uw concert kunt u in het Zomercafé nog even napraten met een lekker drankje en een hartige snack. Voor de zomerse prijs van € 9 per persoon.

  • Rondleiding

   Ontdek de verhalen en de geschiedenis van Het Koninklijk Concertgebouw tijdens een (Nederlandstalige) rondleiding voorafgaand aan dit concert. Van 18.15 tot 19.15 uur. Kosten € 10 per persoon exclusief concertkaart.

 • Musici

  JeugdOrkest Nederland

  Jurjen Hempel - dirigent

  Nino Gvetadze - piano

  Programma

  Fiumara - Here Comes Everybody

  Beethoven - Derde pianoconcert in c, op. 37

  Rachmaninoff - Symfonische dansen, op. 45

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft een pauze

Met dank aan:

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.