Noa Wildschut in Mozarts Vioolconcert in A

Grote Zaal

 • Noa Wildschut © Juri Hiensch
 • Leonardo García Alarcón © France Dubios
 • Radio Filharmonisch Orkest © Ronald Knapp
Concertorganisatie:
AVROTROS en Het Koninklijk Concertgebouw
Zondag 10 september 2017 | 11:00- 12:00 | Grote Zaal | AVROTROS en Het Koninklijk Concertgebouw | Vanaf € 21,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Radio Filharmonisch Orkest

  Leonardo García Alarcón - dirigent

  Noa Wildschut - viool

  Programma

  Rameau - Hippolyte et Aricie

  Mozart - Vioolconcert in A, KV 219

  J. Haydn - Symfonie nr. 26 in d 'Lamentatione'

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Noa Wildschut
  Al op haar zevende maakte violiste Noa Wildschut haar debuut in de Grote Zaal. Als elfjarige won ze de Concertgebouw Young Talent Award. Nu, vijftien jaar oud, tourt ze van Brazilië tot Israël. Wildschut, die in Amsterdam studeert, is een ‘wonder aan muzikaliteit’, schreef de Süddeutsche Zeitung. Onlangs nam ze haar eerste cd op, met onder meer het Vioolconcert in A van Mozart. Vandaag soleert ze het bij het Radio Filharmonisch Orkest.

  Mozart
  Waarom Mozart? ‘Zijn muziek is levendig, leuk om te spelen en geeft me een schoon en puur gevoel’, zei Wildschut in NRC. Het Vioolconcert in A schreef Mozart toen hij ‘al’ negentien was. Het zit vol avontuur en spitse dialogen tussen solist en orkest. Leonardo García Alarcón dirigeert het Radio Filharmonisch Orkest. In een kleine bezetting, passend bij de tijd van Mozart, Haydn en Rameau. Van die laatste hoort u de proloog bij Hippolyte et Aricie. Een lichte, luchtige vooruitblik op een toekomstige liefde waar Cupido nog heel wat werk aan krijgt.

 • Prijzen
  Rang 1 Rang 2 Rang 3
  Standaard € 27,00 € 24,00 € 21,00
  CJP € 18,00 € 18,00 € 18,00
  Kinderen € 18,00 € 18,00 € 18,00
  Prijstype Rang Prijs
  Standaard Rang 1 € 27,00
  Standaard Rang 2 € 24,00
  Standaard Rang 3 € 21,00
  CJP Rang 1 € 18,00
  CJP Rang 2 € 18,00
  CJP Rang 3 € 18,00
  Kinderen Rang 1 € 18,00
  Kinderen Rang 2 € 18,00
  Kinderen Rang 3 € 18,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

 • Rondom uw bezoek

  Onderstaande extra’s kunt u direct meebestellen tijdens het online bestellen van uw concertkaarten, of via Mijn account nadat u uw concertkaarten heeft besteld.

  • Voorprogramma

   Bezoek het gratis voorprogramma van Het Zondagochtend Concert. Om 10.00 uur presenteert Hans van den Boom in de Spiegelzaal live het gelijknamige AVROTROS Radio 4-programma. Meer informatie over het radioprogramma Spiegelzaal.

  • Brunch

   Na afloop van Het Zondagochtend Concert, of voorafgaand aan een matinee, bieden wij u de mogelijkheid om uitgebreid in Het Concertgebouw te brunchen. Het uitgebreide warme en koude brunchbuffet kost € 26. Iets te vieren? Inclusief champagne kost de brunch € 34. Meer informatie over de brunch

  • Rondleiding

   Ontdek de backstage-geheimen van Het Concertgebouw tijdens een rondleiding voorafgaand aan Het Zondagochtend Concert. De rondleiding begint om 9.30 uur, duurt een uur, en kost € 10 per persoon.

  • Sunday Bakery: croissant en smoothie

   Voorafgaand aan dit Zondagochtend Concert kunt u in de Beatrixfoyer genieten van de Sunday Bakery, met heerlijke croissants, pains au chocolat en andere zoetigheden. Bestel eenvoudig vooraf een croissant met een smoothie voor € 3,50 per persoon.

  • Sunday Bakery: croissant en prosecco

   Voorafgaand aan dit Zondagochtend Concert kunt u in de Beatrixfoyer genieten van de Sunday Bakery, met heerlijke croissants, pains au chocolat en andere zoetigheden. Bestel eenvoudig vooraf een croissant met prosecco voor € 6 per persoon.

 • Musici

  Radio Filharmonisch Orkest

  Leonardo García Alarcón - dirigent

  Noa Wildschut - viool

  Programma

  Rameau - Hippolyte et Aricie

  Mozart - Vioolconcert in A, KV 219

  J. Haydn - Symfonie nr. 26 in d 'Lamentatione'

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.