PARIS - Ellen ten Damme & Magpie Orchestra

Grote Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Maandag 22 mei 2017 | 20:30- 22:40 | Grote Zaal | Ellen ten Damme BV
 • Musici & Programma

  Musici

  Ellen ten Damme - zang

  Magpie Orchestra

  Lavinia Meijer - harp

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Ellen ten Damme: PARIS
  Het kon bijna niet uitblijven na het enorme succes van het onvergetelijke Berlin concert: PARIS. Natuurlijk vanuit de mooiste concertzaal van Nederland: Het Concertgebouw. Vanavond doet Ellen ten Damme de mooiste Franse chansons uit de dynamische twintigste eeuw herleven. Klassiekers van onder anderen Jacques Brel, Edit Piaff, Yves Montand, Brigitte Bardot en Gerge Gainsbourg. Klassieke chansons worden aangevuld met latere hits. Ellen ten Damme laat ze allemaal op majestueuze wijze de revue passeren. Haar koffer vol favoriete Franse chansons gaat eindelijk open. Op een manier zoals alleen Ellen het kan!

  Magpie Orchestra
  Naast haar koffer vol Franse klassiekers neemt Ellen een aantal geweldige musici mee. Haar Magpie Orchestra bestaat uit een select gezelschap van musici: Haar eigen Magpie band met Thijs Cuppen op piano, blazers van de Konrad Koselleck Big Band en een strijkersensemble bestaande uit de beste solisten. Zij staan garant voor een virtuoze begeleiding. Van klein en ingetogen tot groots en extravagant: Ellen op haar best! Ook zal 'special guest' Lavinia Meijer acte de préséance geven.

  Live-registratie
  Van deze avond wordt een live-registratie gemaakt, die later verkrijgbaar zal zijn op cd. Voor de bezoekers van dit eenmalige concert is in juni een gesigneerde cd van deze avond te verkrijgen tegen een gereduceerde prijs.

 • Prijzen

  Bij dit concert is geen drankje inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Musici

  Ellen ten Damme - zang

  Magpie Orchestra

  Lavinia Meijer - harp

  Dit concert heeft een pauze

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.