'Pastorale' van Beethoven, Viviane Hagner speelt Bruch

Grote Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Donderdag 20 juli 2017 | 20:00- 22:20 | Grote Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering | Vanaf € 25,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Beethoven Orchester Bonn

  Christof Prick - dirigent

  Viviane Hagner - viool

  Programma

  Brahms - Variaties op een thema van J. Haydn in Bes, op. 56a

  Bruch - Eerste vioolconcert in g, op. 26

  Beethoven - Zesde symfonie in F, op. 68 'Pastorale'

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Beethoven
  Een dagje op het platteland met Beethoven, dat is zijn Zesde symfonie, ‘Pastorale’. Met alles wat erbij hoort: gezelligheid met vrienden, lekker eten, en een lucht die betrekt. Maar na de wolken (en een heleboel wind en regen) breekt toch altijd de zon weer door. Het Beethoven Orchester, uit de geboortestad van deze componist Bonn, speelt de Zesde symfonie onder leiding van Christof Prick.

  Viviane Hagner
  Sinds haar dertiende speelt de Berlijnse Viviane Hagner met de beste internationale orkesten. Vanavond soleert ze in Bruchs Eerste vioolconcert. Daarin is vooral het middendeel een liefdesbetuiging aan Hagners instrument. Het ene na het andere prachtige thema laat de viool warmbloedig spreken. Het Beethoven Orchester Bonn opent de avond met Brahms' veelvormige Variaties op een thema van J. Haydn.

  Lees hier alvast de toelichting bij dit concert.

 • Prijzen
  Rang 1 Rang 2 Rang 3
  Standaard € 43,00 € 35,00 € 25,00
  CJP € 43,00 € 28,00 € 25,00
  Prijstype Rang Prijs
  Standaard Rang 1 € 43,00
  Standaard Rang 2 € 35,00
  Standaard Rang 3 € 25,00
  CJP Rang 1 € 43,00
  CJP Rang 2 € 28,00
  CJP Rang 3 € 25,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend (niet van toepassing op de Gratis Lunchconcerten).

 • Rondom uw bezoek

  Onderstaande extra’s kunt u direct meebestellen tijdens het online bestellen van uw concertkaarten, of via Mijn account nadat u uw concertkaarten heeft besteld.

  • Robeco Summer Restaurant

   In de prachtige Spiegelzaal serveren we u een heerlijk diner voorafgaand aan het concert. Voor twee gangen betaalt u € 32 per persoon, voor drie gangen € 39 (exclusief drankjes). Inloop vanaf 17.30 uur. Meer informatie over het Robeco Summer Restaurant

  • Aperol Spritz & Crostini

   Geniet in de pauze van het populaire Italiaanse aperitief Aperol Spritz: prosecco met spuitwater en de kruidige sinaasappellikeur Aperol. Uiteraard geserveerd met bijpassende crostini. In het Zomercafé voor € 9 per persoon. Als het concert geen pauze heeft, wordt de Aperol Spritz & Crostini na afloop geserveerd.

  • Drinks & Bites

   Na afloop van uw concert kunt u in het Zomercafé nog even napraten met een lekker drankje en een hartige snack. Voor de zomerse prijs van € 9 per persoon.

  • Rondleiding

   Ontdek de verhalen en de geschiedenis van Het Koninklijk Concertgebouw tijdens een (Nederlandstalige) rondleiding voorafgaand aan dit concert. Van 18.15 tot 19.15 uur. Kosten € 10 per persoon exclusief concertkaart.

 • Musici

  Beethoven Orchester Bonn

  Christof Prick - dirigent

  Viviane Hagner - viool

  Programma

  Brahms - Variaties op een thema van J. Haydn in Bes, op. 56a

  Bruch - Eerste vioolconcert in g, op. 26

  Beethoven - Zesde symfonie in F, op. 68 'Pastorale'

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft een pauze

Met dank aan:

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.