Sabrina Starke: Imagine

Kleine Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Zaterdag 22 juli 2017 | 20:00- 21:15 | Kleine Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering
 • Musici & Programma

  Musici

  Sabrina Starke - zang

  Nick Croes - gitaar

  Jordy Klafsvel - toetsen

  Hugo den Oudsten - bas

  Salle de Jonge - drums

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Sabrina Starke
  Sabrina Starke is een dromer. Dat zingt ze zelf, in Dreamer, en het is te horen op haar soulvolle, veelzijdige albums. De Edison-winnares zoekt in eigen nummers en subtiele covers naar de kern van het bestaan. In haar nieuwe tournee Imagine stelt Starke grote levensvragen. Wat als we niet alleen ‘ik’ zijn, maar vooral ‘wij’? Zou de wereld er dan niet mooier uitzien? In Imagine gaat Starke muzikaal in gesprek met het publiek.

  Imagine
  ‘Imagine all the people living life in peace’, zong John Lennon. Oók een dromer. Zijn werk, en dat van onder anderen Bob Marley en Curtis Mayfield, is uitgangspunt voor Imagine. Sabrina Starke zingt, in een intieme akoestische setting, liedjes die de wereld hebben veranderd. Die oproepen het hart te laten spreken, en ruimte te maken voor anderen. En te dromen, juist in heftige tijden. Soul, folk en jazz komen samen in de unieke, tere én krachtige stem van Starke.

 • Prijzen

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Musici

  Sabrina Starke - zang

  Nick Croes - gitaar

  Jordy Klafsvel - toetsen

  Hugo den Oudsten - bas

  Salle de Jonge - drums

  Dit concert heeft geen pauze

Met dank aan:

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.