Sabrina Starke: Imagine

Kleine Zaal

Zaterdag 22 juli 2017 | 20:00- 21:30 | Kleine Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering | Vanaf € 22,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Sabrina Starke - zang

  Nick Croes - gitaar

  Jordy Klafsvel - toetsen

  Hugo den Oudsten - bas

  Salle de Jonge - drums

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Sabrina Starke
  Sabrina Starke is een dromer. Dat zingt ze zelf, in Dreamer, en het is te horen op haar soulvolle, veelzijdige albums. De Edison-winnares zoekt in eigen nummers en subtiele covers naar de kern van het bestaan. In haar nieuwe tournee Imagine stelt Starke grote levensvragen. Wat als we niet alleen ‘ik’ zijn, maar vooral ‘wij’? Zou de wereld er dan niet mooier uitzien? In Imagine gaat Starke muzikaal in gesprek met het publiek.

  Imagine
  ‘Imagine all the people living life in peace’, zong John Lennon. Oók een dromer. Zijn werk, en dat van onder anderen Bob Marley en Curtis Mayfield, is uitgangspunt voor Imagine. Sabrina Starke zingt, in een intieme akoestische setting, liedjes die de wereld hebben veranderd. Die oproepen het hart te laten spreken, en ruimte te maken voor anderen. En te dromen, juist in heftige tijden. Soul, folk en jazz komen samen in de unieke, tere én krachtige stem van Starke.

 • Prijzen
  Rang 1 Rang 2 Rang 3
  Standaard € 34,00 € 28,00 € 22,00
  CJP € 34,00 € 23,00 € 22,00
  Prijstype Rang Prijs
  Standaard Rang 1 € 34,00
  Standaard Rang 2 € 28,00
  Standaard Rang 3 € 22,00
  CJP Rang 1 € 34,00
  CJP Rang 2 € 23,00
  CJP Rang 3 € 22,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend (niet van toepassing op de Gratis Lunchconcerten).

 • Rondom uw bezoek

  Onderstaande extra’s kunt u direct meebestellen tijdens het online bestellen van uw concertkaarten, of via Mijn account nadat u uw concertkaarten heeft besteld.

  • Robeco Summer Restaurant

   In de prachtige Spiegelzaal serveren we u een heerlijk diner voorafgaand aan het concert. Voor twee gangen betaalt u € 32 per persoon, voor drie gangen € 39 (exclusief drankjes). Inloop vanaf 17.30 uur. Meer informatie over het Robeco Summer Restaurant

  • Aperol Spritz & Crostini

   Geniet in de pauze van het populaire Italiaanse aperitief Aperol Spritz: prosecco met spuitwater en de kruidige sinaasappellikeur Aperol. Uiteraard geserveerd met bijpassende crostini. In het Zomercafé voor € 9 per persoon. Als het concert geen pauze heeft, wordt de Aperol Spritz & Crostini na afloop geserveerd.

  • Drinks & Bites

   Na afloop van uw concert kunt u in het Zomercafé nog even napraten met een lekker drankje en een hartige snack. Voor de zomerse prijs van € 9 per persoon.

  • Rondleiding

   Ontdek de verhalen en de geschiedenis van Het Koninklijk Concertgebouw tijdens een (Nederlandstalige) rondleiding voorafgaand aan dit concert. Van 18.15 tot 19.15 uur. Kosten € 10 per persoon exclusief concertkaart.

 • Musici

  Sabrina Starke - zang

  Nick Croes - gitaar

  Jordy Klafsvel - toetsen

  Hugo den Oudsten - bas

  Salle de Jonge - drums

  Dit concert heeft geen pauze

Met dank aan:

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.