Scherpdenkers: Inez Weski en 8RΛHMS RεQVIεM Reinvented

Kleine Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Zaterdag 13 mei 2017 | 20:15- 22:00 | Kleine Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering
 • Musici & Programma

  Musici

  Inez Weski

  Nederlands Kamerkoor

  Remy van Kesteren - harp

  Peter Dijkstra - dirigent

  Programma

  Brahms / Kyriakides - Requiem, op. 45

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Inez Weski
  Strafpleiter Inez Weski is een groot kunstliefhebber. Volgens haar is kunst in alle vormen onmisbaar. Als vrijplaats en als plek om te leren kijken (of luisteren) naar wat anders is. Zo beïnvloedt cultuur je omgang met je medemens. Weski vertelt over de interactie tussen kunst en rechtspraak. Daarnaast is een nieuwe versie te horen van Brahms’ Ein deutsches Requiem. Een ‘menselijk’ requiem, waarin Brahms niet alleen rouwt om de doden, maar vooral troost biedt aan de levenden.

  8RΛHMS RεQVIεM Reinvented
  Het Nederlands Kamerkoor biedt een 21e-eeuwse visie op Brahms' Requiem. Een monument voor dit koorwerk, bewerkt door componist Yannis Kyriakides. De orkestpartij is geheel in handen van Remy van Kesteren, op elektronische harp.

 • Prijzen

  Bij dit concert is geen drankje inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Digitaal Concertprogramma

  Digitaal Concertprogramma

  Voor dit concert is een digitaal concertprogramma te koop voor € 1,50. Hierin vindt u het programmaoverzicht, biografieën, toelichtingen en leuke wetenswaardigheden per concert. U kunt dit concertprogramma in het winkelmandje toevoegen. Vanaf een aantal weken voorafgaand aan het concert is het digitale programma te bekijken op www.preludium.nl.

 • Musici

  Inez Weski

  Nederlands Kamerkoor

  Remy van Kesteren - harp

  Peter Dijkstra - dirigent

  Programma

  Brahms / Kyriakides - Requiem, op. 45

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.