Sterrenkwartet rond Leonidas Kavakos speelt Brahms

Grote Zaal

Dinsdag 13 februari 2018 | 20:15- 22:35 | Grote Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering | Vanaf € 23,00
 • Musici & Programma

  Musici

  Leonidas Kavakos - viool

  Yuja Wang - piano

  Antoine Tamestit - altviool

  Clemens Hagen - cello

  Programma

  o.a. Brahms - Eerste pianokwartet in g, op. 25

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Leonidas Kavakos
  Leonidas Kavakos krijgt dit seizoen Carte Blanche in Het Concertgebouw. Voor dit concert stelt de violist een waar sterrenkwartet samen. Altist Antoine Tamestit, cellist Clemens Hagen en pianiste Yuja Wang vullen samen vele prijzenkasten. Vier van de grootste internationale solisten van dit moment delen een grote liefde voor kamermuziek. Leonidas Kavakos kiest voor hen een programma met louter Brahms: het Eerste pianokwartet en het Tweede pianokwartet

  Johannes Brahms
  Brahms spelen is als samenzijn met een geweldig persoon, zei Leonidas Kavakos in een interview. ‘Zijn muziek is een fenomenale bron van wijsheid en energie.’ Vandaag hoort u na de pauze Brahms’ uitgesproken Eerste pianokwartet, vol muzikale wendingen. Geliefd is de enerverende finale, een rondo in Hongaarse stijl. Een van de meest verrassende kamerwerken van Brahms, in handen van Leonidas Kavakos en zijn sterrenkwartet.

 • Prijzen
  Prijstype Rang Prijs
  Rang 1+ Standaard € 60,00
  Rang 1 Standaard € 50,00
  Rang 2 Standaard € 45,00
  Rang 3 Standaard € 33,00
  Rang 4 Standaard € 23,00

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Rondom uw bezoek

  Onderstaande extra’s kunt u direct meebestellen tijdens het online bestellen van uw concertkaarten, of via Mijn account nadat u uw concertkaarten heeft besteld.

  • Pauze-arrangement (hartig)

   Reserveer online alvast uw pauze-arrangement. Voor € 5 per persoon is er in het Café een tafeltje voor u gereserveerd waar we u een drankje naar keuze en nootjes en olijven serveren. Met champagne kost dit pauze-arrangement € 14,50 per persoon.

  • Pauze-arrangement (zoet)

   Reserveer online alvast uw pauze-arrangement. Voor € 5 per persoon is er in het Café een tafeltje voor u gereserveerd waar we u een drankje en taartje naar keuze serveren. Met champagne kost dit pauze-arrangement € 14,50.

 • Digitaal Concertprogramma

  Digitaal Concertprogramma

  Voor dit concert is een digitaal concertprogramma te koop voor € 1,50. Hierin vindt u het programmaoverzicht, biografieën, toelichtingen en leuke wetenswaardigheden per concert. U kunt dit concertprogramma in het winkelmandje toevoegen. Vanaf een aantal weken voorafgaand aan het concert is het digitale programma te bekijken op www.preludium.nl.

 • Musici

  Leonidas Kavakos - viool

  Yuja Wang - piano

  Antoine Tamestit - altviool

  Clemens Hagen - cello

  Programma

  o.a. Brahms - Eerste pianokwartet in g, op. 25

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft een pauze

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.