Sterrenkwartet rond Leonidas Kavakos speelt Brahms

Grote Zaal

Wist u dat u dit concert nú al kunt bestellen als onderdeel van de keuzeserie van de Eigen Programmering van Het Concertgebouw? meer informatie
Dinsdag 13 februari 2018 | 20:15- 22:35 | Grote Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering
 • Musici & Programma

  Musici

  Leonidas Kavakos - viool

  Yuja Wang - piano

  Antoine Tamestit - altviool

  Clemens Hagen - cello

  Programma

  o.a. Brahms - Eerste pianokwartet in g, op. 25

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft een pauze

 • Omschrijving

  Leonidas Kavakos
  Leonidas Kavakos krijgt dit seizoen Carte Blanche in Het Concertgebouw. Voor dit concert stelt de violist een waar sterrenkwartet samen. Altist Antoine Tamestit, cellist Clemens Hagen en pianiste Yuja Wang vullen samen vele prijzenkasten. Vier van de grootste internationale solisten van dit moment delen een grote liefde voor kamermuziek. Leonidas Kavakos kiest voor hen werken vol drama, waaronder Brahms' Eerste pianokwartet.

  Johannes Brahms
  Brahms spelen is als samenzijn met een geweldig persoon, zei Leonidas Kavakos in een interview. ‘Zijn muziek is een fenomenale bron van wijsheid en energie.’ Vandaag hoort u Brahms’ uitgesproken Eerste pianokwartet, vol muzikale wendingen. Geliefd is de enerverende finale, een rondo in Hongaarse stijl. Een van de meest verrassende kamerwerken van Brahms, in handen van Leonidas Kavakos en zijn sterrenkwartet.

 • Prijzen

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend (niet van toepassing op de Gratis Lunchconcerten).

 • Musici

  Leonidas Kavakos - viool

  Yuja Wang - piano

  Antoine Tamestit - altviool

  Clemens Hagen - cello

  Programma

  o.a. Brahms - Eerste pianokwartet in g, op. 25

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft een pauze

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.