TRACKS - Pianoduo Scholtes-Janssens

Kleine Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Donderdag 26 oktober 2017 | 21:00- 22:00 | Kleine Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering
Vrijdag 27 oktober 2017 | 21:00- 22:00 | Kleine Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering
 • Musici & Programma

  Musici

  Pianoduo Scholtes-Janssens

  Elsina Jansen - regie

  Desirée van Gelderen - licht

  Jurjen Alkema - videokunstenaar

  Programma

  Pianoduo Scholtes-Janssens neemt je mee naar het Parijs van de jaren twintig. Er klinkt muziek van componisten als Poulenc, Debussy, Satie en Ravel.

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Scholtes & Janssens
  Niet nodig om te weten, wél leuk om te weten: in totaal heeft Het Concertgebouw negen concertvleugels. Twee daarvan zetten we vanavond op het podium van de Kleine Zaal. En om ze te bespelen nodigen we een van de beste pianoduo’s van dit moment uit: duo Scholtes & Janssens. Zij nemen ons vanavond mee naar het Parijs van de jaren twintig. De ‘Années folles’, de ‘crazy years’, waarin de stad overkookte van kunst, mode, sport, nacht- en kroegleven. Begeleid door geweldige muziek, van componisten als Poulenc en Ravel. Voor één avond staat Het Concertgebouw aan de Champs-Élysées. ‘Ne le manquez pas!’

  TRACKS
  Klassiek begint bij TRACKS. Hier ontmoet je de beste en avontuurlijkste jonge musici van dit moment en ontdek je wat deze geweldige musici inspireert. TRACKS biedt een uitgelezen kans om op een ándere manier kennis te maken met klassieke muziek. Krachtige concerten van één uur van wereldklasse in de intieme Kleine Zaal van Het Concertgebouw, met programma’s die nergens anders te zien zijn. Elke TRACKS vertelt een ander verhaal, met theatrale muziekprogramma’s, ondersteund door bijpassende visuals, decor en licht. Na afloop van het concert draait er een DJ in de foyers en blijft de bar, waar je onder andere de heerlijkste G&T's van Bols kan krijgen, nog tot laat open!

 • Prijzen

  Bij dit concert is geen drankje inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Musici

  Pianoduo Scholtes-Janssens

  Elsina Jansen - regie

  Desirée van Gelderen - licht

  Jurjen Alkema - videokunstenaar

  Programma

  Pianoduo Scholtes-Janssens neemt je mee naar het Parijs van de jaren twintig. Er klinkt muziek van componisten als Poulenc, Debussy, Satie en Ravel.

  Geluidsfragmenten

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Kijk alvast rond!

Neem alvast een kijkje in Het Concertgebouw. Neem plaats op het frontbalkon, wandel door de foyers, of bekijk de Grote Zaal eens vanuit het perspectief van de dirigent!

Start de virtuele tour

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.