TRACKS: Ties Mellema & Amstel Quartet

Kleine Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Vrijdag 2 december 2016 | 21:00- 22:30 | Kleine Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering
 • Musici & Programma

  Musici

  Ties Mellema - saxofoon

  Amstel Quartet

  Harry Cherrin - saxofoon

  Jorinde Keesmaat - regie

  Desirée van Gelderen - lichtontwerp

  Jurjen Alkema - videokunstenaar

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Rush Hour
  Een kolkende massa van fietsers, auto’s, voetgangers... De bel van een tram rinkelt. Te midden van al deze stadse drukte creëren Ties Mellema en zijn Amstel Quartet een moment van rust met werken van John Cage, Bach en Thomas Tallis. 360°-projectie van flitsen uit de stad zorgen samen met bijzondere werken voor vier saxofoons voor een hallucinerende werking. Zo vormen beeld en geluid samen een trance-opwekkende TRACKS. Een TRACKS die ook nog om een andere reden bijzonder is: dit concert is Ties Mellema's laatste optreden als lid van het Amstel Quartet.

  TRACKS
  TRACKS brengt de beste klassieke 'tracks', theater en verhalen samen in de intieme Kleine Zaal van Het Concertgebouw. Een perfecte manier om op een ándere manier kennis te maken met klassieke muziek. Een verrassend muzikaal avontuur van zestig minuten vol beelden, woorden en muziek. Dit seizoen zijn er vijf 'custom made' TRACKS, met ieder een eigen thema. En na afloop van het concert blijft de bar, waar je onder andere de heerlijkste G&T's van Bols kan krijgen, nog tot laat open!

 • Prijzen

  Bij dit concert is geen drankje inbegrepen.
  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

  Bent u Vriend of Entrée-lid?

  Log dan eerst in zodat wij de juiste prijzen kunnen tonen

 • Musici

  Ties Mellema - saxofoon

  Amstel Quartet

  Harry Cherrin - saxofoon

  Jorinde Keesmaat - regie

  Desirée van Gelderen - lichtontwerp

  Jurjen Alkema - videokunstenaar

  Dit concert heeft geen pauze

Met dank aan:

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.