Trijntje Oosterhuis eert Stevie Wonder

Grote Zaal

Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.
Zaterdag 4 juli 2015 | 20:00- 22:15 | Grote Zaal | Het Concertgebouw Eigen Programmering
 • Musici & Programma

  Musici

  Jazz Orchestra of the Concertgebouw

  Jurre Haanstra - dirigent

  Trijntje Oosterhuis - zang

  Hermine Deurloo - harmonica

  Programma

  A tribute to Stevie Wonder

  Dit concert heeft geen pauze

 • Omschrijving

  Stevie Wonder
  Zanger en multi-instrumentalist Stevie Wonder staat centraal in een groovend eerbetoon. Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Trijntje Oosterhuis brengen zijn beste nummers. Sinds in 1962 zijn eerste single uitkwam, is Wonder niet weg te denken uit de muziekwereld. Prijswinnende albums als Innervisions en Signed, Sealed & Delivered zijn nog altijd verkoopsuccessen. Momenteel werkt Wonder aan twee nieuwe cd’s waarvan een met symfonieorkest. Dus wie weet zien we hem ooit in Het Concertgebouw…

  Trijntje Oosterhuis
  Tot die tijd is Trijntje Oosterhuis een meer dan waardige vervanger. Het werk van Stevie Wonder is een rode draad in haar carrière en een belangrijke inspiratiebron. Met For once in my life wijdde ze zelfs een heel album aan hem. I was made to love her en Higher Ground zijn twee van haar favorieten. ‘Wat een muzikaal genie,’ zegt Oosterhuis over Wonder. Met haar soulvolle stem is Oosterhuis dé ster om Another Star tot leven te brengen.

 • Prijzen

  Drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

  Prijzen voor dit concert zijn exclusief transactiekosten: € 2,50 per bestelling. Voor papieren kaarten wordt een extra bedrag van € 1,50 gerekend.

 • Digitaal Concertprogramma

  Digitaal Concertprogramma

  Voor dit concert is een digitaal concertprogramma te koop voor € 1,50. Hierin vindt u het programmaoverzicht, biografieën, toelichtingen en leuke wetenswaardigheden per concert. U kunt dit concertprogramma in het winkelmandje toevoegen. Vanaf een aantal weken voorafgaand aan het concert is het digitale programma te bekijken op www.preludium.nl.

 • Musici

  Jazz Orchestra of the Concertgebouw

  Jurre Haanstra - dirigent

  Trijntje Oosterhuis - zang

  Hermine Deurloo - harmonica

  Programma

  A tribute to Stevie Wonder

  Dit concert heeft geen pauze

In beeld

Inspiratie nodig?

Vind uw concert!

Vindt u het lastig om het juiste concert te kiezen? Luister uzelf in drie stappen door het Concertkompas en vind uw perfecte concert.

Start het concertkompas
Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.