Zing met ons mee

© Ronald Knapp

Meezingen!

Zin in een meezingconcert? Kom dan naar Het Concertgebouw en neem je ouders, oma's en opa's, tantes en ooms mee! In de winter kun je kerstliedjes zingen in de Kleine Zaal met het Kobra Ensemble. Of zing in februari mee met de leukste liedjes van Annie M.G. Schmidt met Cora Burggraaf!

Stille Nacht – Zing mee met de hele familie (6+)

De hele familie is welkom om bij ons alvast muzikaal kerst te vieren. Van Stille Nacht tot Jingle Bells, de mooiste kerstliedjes komen langs.
za 19 & zo 20 dec Kleine Zaal 13.30 & 15.30 uur
Meer info

Zing met ons mee - Ik sta paf (4+)

Ik sta paf is een groot meezingfeest voor jong en oud. Duik ook in de wereld van Annie M.G. Schmidt met liedjes als Dikkertje Dap en Het beertje Pippeloentje.
za 6 & zo 7 feb 2015 Kleine Zaal 13.30 & 15.30 uur
Meer info

Mede mogelijk gemaakt door

Zing met ons mee wordt mede mogelijk gemaakt door VandenBroek Foundation, Amado FoundationFonds 21, Prins Bernhard Cultuurfonds, Gifted Art, Triodos Foundation, Institut Français, Charity Stichting Rob Beers, Stichting Zabawas, Freek en Hella de Jonge Stichting en Thurkowfonds.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.