Gustav Mahler Kring

Gustav Mahler © nc

Giften

U treedt toe tot de Gustav Mahler Kring bij een periodieke gift van € 100.000. Deze gift is over vijf jaar te spreiden: Bij een jaarlijkse gift van € 20.000 kost het lidmaatschap u, na fiscale verrekening, per saldo € 8950 per jaar.

Privileges

De leden van de Gustav Mahler Kring hebben toegang tot de mooiste concerten van het seizoen en worden elk jaar uitgenodigd voor het Mahler Diner. Hun privileges onderscheiden zich door exclusiviteit en afstemming op persoonlijke wensen. Leden van de Gustav Mahler Kring worden in de gelegenheid gesteld kennis te maken met solisten, musici en dirigenten. Voor de uitreiking van de prestigieuze Concertgebouw Prijs tijdens Het Concertgebouw Diner in de Grote Zaal kunnen de leden van de Gustav Mahler Kring familie of vrienden uitnodigen.

Naamsvermelding

De namen van de leden van de Gustav Mahler Kring worden vermeld op het Eretableau bij de Spiegelzaal en in publicaties van Het Concertgebouw Fonds. Leden van de Gustav Mahler Kring hebben exclusief toegang tot de Internationale Servicedesk voor het reserveren van kaarten voor concerten in het buitenland.

Terug naar overzicht Kringen

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.