Neem een abonnement op Preludium

Bestel nu een (jaar)abonnement op Preludium, het maandblad voor liefhebbers van klassieke muziek. Kies een van de abonnementen of geef een abonnement cadeau! 

U bestelt een jaarabonnement op Preludium makkelijk via de bestelknop hieronder. Abonnees ontvangen Preludium tien keer per jaar als magazine, en/of hebben toegang tot alle artikelen en concertprogramma's op www.preludium.nl.

Bestel direct

Wat is Preludium?
In muziekmagazine Preludium komen muziekstukken tot leven en zijn musici zelf aan het woord. Rode draad is de programmering van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest. Naast achtergrondverhalen, interviews en columns vind je in Preludium verhelderende uitleg bij concerten in Het Concertgebouw. Zo zit je met je neus op de beste klassieke muziek.

Voor wie?
Preludium is voor iedereen die zich wil verdiepen in klassieke muziek, meer wil weten over musici en componisten, en graag meekijkt achter de schermen.

 

 

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.