Ontdek-magazine & Preludium

Preludium

Preludium is het maandblad voor liefhebbers van klassieke muziek. In het blad staan verhalen over componisten, komen muziekstukken tot leven en zijn ­musici zelf aan het woord. Rode draad is de programmering van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest.

Naast achtergrondverhalen, columns en interviews met musici vind je in ­Preludium verhelderende uitleg bij concerten in Het Concertgebouw. Zo zit je met je neus op de beste klassieke muziek.

Preludium is voor iedereen die klassieke muziek een warm hart toedraagt. Voor muzikale starters en kenners, voor muzikale alleseters en fijnproevers. Voor iedereen die zich wil verdiepen in klassieke muziek, meer wil weten over musici en componisten, en graag meekijkt achter de schermen.

Voor abonnees gaat ook op www.preludium.nl een muzikale wereld open.

Geïnteresseerd? Kijk voor de abonnementsvormen op de website van Preludium

Ga naar de website van Preludium

Ontdek-magazine

Op 21 mei 2019 verschijnt de eerste editie van het nieuwe magazine van Het Concertgebouw: Ontdek. Dit magazine neemt u naar de wereld van Het Concertgebouw. U leest verhalen uit heden en verleden, over de musici, de bezoekers, de muziek en het gebouw. Die verhalen gaan online verder op concertgebouw.nl/ontdek, met video’s, geluidsfragmenten en beeldmateriaal.

Ontdek verschijnt elke drie maanden. U kunt het blad gratis meenemen uit het gebouw of geef in uw account aan dat u Ontdek toegestuurd wilt krijgen. De artikelen uit het blad, en nog heel veel meer, vindt u bovendien online op concertgebouw.nl/ontdek.

Adverteren
Voor adverteren in Ontdek en de losse concertagenda kunt u contact opnemen met de afdeling Zaalverhuur via e-mail of telefonisch via 020 573 04 00.

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.