Nieuws — 1 oktober 2021 · 3 minuten kijktijd

Black Achievement Month & Het Concertgebouw

· tekst Het Concertgebouw

De Black Achievement Month gaat vandaag van start! Het festival heeft als doel de uitzonderlijke talenten van mensen met Afrikaanse roots in de schijnwerpers te zetten.

Deze maand zetten we daarom een aantal Concertgebouw Sessions opnieuw in de spotlights. We beginnen met de geweldige Ayanna Witter-Johnson. Ze brengt klassieke, soul en r&b invloeden samen en speelde meerdere keren in Het Concertgebouw. Geniet hieronder van haar prachtige versie van Roxanne, opgenomen in 2019 in de Kleine Zaal

Het Concertgebouw vindt het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in ons gebouw. We streven daarom naar meer diversiteit van artiesten op het podium en publiek in de zaal. Het Concertgebouw steunt daarom Black Achievement Month door elke vrijdag in oktober mooie Concertgebouw Sessions met zwarte musici extra in de schijnwerpers te zetten.

Deel dit artikel

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.