Home
  1. Zoeken
  2. Concerten
  3. Menu
  4. 0
    Mandje
  5. Account
  6. Inloggen
Kombinneninconcertgebouwcaf

Kom Binnen in het Concertgebouw Café

di 17 okt. 2017

In de glazen entreehal van Het Concertgebouw bevindt zich Het Concertgebouw Café. Een heerlijk lichte plek waar u rustig de krant kunt lezen, met vrienden kunt afspreken of met collega's een werkbespreking kunt houden.

1. Geschiedenis
Op 9 september 2007 opende op de huidige locatie het Wiener Café zijn deuren ter gelegenheid van het Donau Festival. Het succes was zo groot dat in de zomer van 2008 werd besloten dat het Café zou blijven. Er volgde een verbouwing waarbij onder andere een tochtsluis werd gemaakt bij de ingang. Om extra ruimte te creëren is een deel van ingang Zuid I bij het Café getrokken.

2. Openingstijden
Het Concertgebouw Café is dagelijks geopend van 08.00 tot 23.30 uur. Als er 's avonds geen concert is, sluit het Café om 19.00 uur. Reserveren is mogelijk voor groepen tot acht personen (behalve voor de woensdagmiddag, het weekeinde en na 18.00 uur). Take away: u kunt koffie, taart en broodjes ook meenemen.

3. Foto's
Deze foto's, van onder anderen Gustavo Dudamel, Cecilia Bartoli en Jessye Norman, hangen er sinds 2012. Ze geven de gasten van het Café een kijkje in het Concertgebouw.

4. Drinken
Naast allerlei soorten thee en koffie van de beste kwaliteit, frisdranken en vruchtensappen, kunt u in het Café genieten van verschillende bieren, wijnen, aperitieven, likeuren en gedistilleerde dranken.

5. Van dagschotel tot borrelhap
Tussen 17.00 en 19.30 wordt in het Café een dagelijks wisselende dagschotel geserveerd. Maar ook voor een taartpunt, afkomstig van de meest exclusieve patissiers van Amsterdam, sandwich of borrelhap kunt u er terecht.