Mart Visser ontwerpt nieuwe kledinglijn Concertgebouw

Amsterdamse couturier kleedt personeel jubilerende concertzaal

Mart Visser zal de nieuwe kleding ontwerpen voor Het Concertgebouw. Vanaf januari 2013, het Jubileumjaar waarin Het Concertgebouw 125  jaar bestaat, zullen alle suppoosten, kassa- en horecamedewerkers de nieuwe ontwerpen van de couturier dragen. Het gaat hierbij om 170 medewerkers.

Mart Visser, die onlangs zijn schetsen aan de directie presenteerde, baseerde zijn kledingontwerpen op gesprekken met Concertgebouwmedewerkers over gebruikseisen , representativiteit en  draagcomfort. Maar ook zijn  jarenlange ervaring met het ontwerpen van kleding die past bij het imago van een organisatie droeg bij aan de ontwerpen.
Mart Visser: ‘Een wereldberoemd Concertgebouw in Amsterdam. Die internationale waarde en allure heb ik meegenomen in mijn ontwerpen; stijlvol en bovenal een duidelijke signatuur die de bezoeker zal herkennen’.

Met jaarlijks meer dan 700.000  bezoekers is voor Het Concertgebouw de uitstraling van de medewerkers een zeer belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Met de nieuwe kledinglijn wil Het Concertgebouw zijn imago van professioneel muziekinstituut met hoge kwaliteitseisen onderstrepen.
Simon Reinink, algemeen directeur Het Concertgebouw:  'Het Concertgebouw is opgetogen dat Mart Visser -een van de grote Nederlandse couturiers  die ook voor veel beroemde musici ontwerpt- bereid is gevonden de nieuwe kledinglijn voor onze medewerkers te ontwikkelen. Mede met het oog op ons jubileumjaar 2013 zal dat een belangrijke extra impuls geven aan de uitstraling van Het Concertgebouw'.Bijlage: Schets Mart Visser nieuwe kledinglijn Het Concertgebouw

Wij raden u aan om uw concertkaarten te bestellen via een andere browser. Gebruik hiervoor Chrome, Firefox, Safari, Edge of Internet Explorer versie 10 of hoger.